Днес най-важното е да попаднете в "струята" на деня

  • 05 ноември 2021 06:01

  • 3295
  • 0
Днес най-важното е да попаднете в "струята" на деня
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 02:54ч на 6 ноември

Емоционалната възбуда се усилва. Освобождава се голямо количество разрушителна енергия. В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Заедно с това се повишава чувствителността. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. В тези дни много хора виждат света откъм най-лошата му страна. Не предприемайте нищо внезапно, не вземайте решения.

Луната в Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

След 18:11ч до 02:54ч на 6 ноември Луната е на празен ход.

Лунен календар – 1 лунен ден продължава до 07:33ч на 5 ноември

Следва 2 лунен ден от 07:33ч на 5 ноември до 08:55ч на 6 ноември

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, трябва да го приемете с благодарност, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент. Сега най-важното е да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всякакви съмнения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако така започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.

2-ри лунен ден се явява трамплин за постигане на успех от хората, въвлечени в сферата на бизнеса. Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията.

Подходящо да започнат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е момента да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости при разумно обяснение ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Слънчев календар - 20 слънчев ден - Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо, или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате. Избягвайте празните разговори. Нежелателно е да вредите на растенията – не късайте растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.

Аспекти на деня:

Слънце в опозиция с Уран

Венера преминава в Козирог

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3295 0

Водещи новини