Всичко тайно може да стане явно

  • 21 октомври 2021 06:05

  • 30035
  • 0
Всичко тайно може да стане явно
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 10:58ч на 23 октомври

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.  При много хора ще се наблюдава енергиен спад. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята.

Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Лунен календар - 15 лунен ден до 19:10ч на 21 октомври (от 18:47ч на 20 октомври)

Лунният календар определя този ден за сатанински. Смята се, че слугите на Дявола ръководят този ден, затова е труден и сложен. Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота.

Всичко тайно може да стане явно. Има опасност да сте лесно податливи на негативни влияния и внушения, мързеливи, отпуснати, с отслабен самоконтрол. Затова бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, а за да не стане това, не трябва да предприемате важни действия.

Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни лекомислени и неразумни постъпки, но последствията от тях ще са негативни. Трябва да се завършва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в успеха, да не допускате никакви съмнения.

Пълнолуние в Овен – време за ново начало

Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването положително ще влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е много висока. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност.

Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение и неудовлетворение след това.

За подстригване - неблагоприятен ден. Може да имате неприятности със здравето и да се влоши самочувствието ви, да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

16 лунен ден от 19:10ч на 21 октомври до 19:35ч на 22 октомври

Слънчев календар - 5 слънчев ден – Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да допускате конфликти, затова проявявайте разбиране. Хубаво да се помирите с някого, ако сте скарани. Добре е за даване на прошка, за сключване на дългосрочни контракти. Помагайте на другите в нужда.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
30035 0

Водещи новини