Пълнолуние в Овен – време за ново начало

  • 20 октомври 2021 12:12

  • 29413
  • 0
Пълнолуние в Овен – време за ново начало
© Pixabay

На 20 октомври Пълнолунието изгрява в знака на Овен в 17:58ч. Това е огнена Луна, което идва да хвърли светлина върху въпроси, свързани със смелостта, конкуренцията, агресията, спонтанността, нашето Его. Знаците на кардиналния кръст (Овен, Рак, Везни и Козирог) трябва да обърнат повече внимание на това Пълнолуние. Също така и тези, които имат лични планети, Асцендент в тези знаци.

Пълнолунието в знака на Овен може да извади на повърхността някои от нашите потиснати желания или тайни. Поведението на мнозина ще бъде изключително и революционно в тези дни, защото се чувстват потиснати от определени ситуации. Ако има хора, които искате да излязат от живота си, защото вече не обслужват вашите нужди или пречат на напредъка ви, сега е моментът да вземете решенията си. Време е да си направите равносметка и да се освободите от ситуации, оставяйки миналото зад гърба си. 

Денят се счита за щастлив и успешен

Квадратурата между Марс и Плутон може да създаде вълна от напрежение, но дори това може да донесе нещо добро - да ни помогне да открием истината, да поставим граници и да действаме в опит да променим ситуацията.

Пълнолуние ви насърчава да предприемете някои продуктивни стъпки и да се примирите с факта, че е време да продължите напред и може би да насочите енергията си към нещо друго. Доверете се на интуицията си и наблюдавайте знаците около вас.

Енергията на това Пълнолуние е период на трансформация. Макар и интензивна, лунната енергия може да ни даде нови прозрения, поуки и знания. Погледът е насочен към бъдещето и ще искате да предприемете действия, за да се развивате и да продължите напред. Пълнолунието в знака на Овен подчертава нуждата от творчество и самоизразяване. Насърчава инициативи, за да започнете неща, които ще ви накарат да се почувствате по-креативни.

Луна в Овен – полезни съвети

Пълнолунието е фазата на Луната, когато нейният осветен диск е напълно видим от Земята. Смята се, че в този момент Луната излива цялата си енергия върху нашата планета и предава специална магическа сила на всички живи същества.

Пълнолунието е чудесна възможност за всеки човек да използва силата на Луната за свои собствени цели и да проведе мощен ритуал за благополучие, щастие или парично богатство. Във всичките си действия трябва да сте искрени, в противен случай резултатът от ритуалите няма да доведе до никъде.

Прекарайте време в медитация, творческа дейност, слушане на музика или свързване със същността на вашата душа по всеки начин, който ви подхожда. Добре е да погледате повече към огъня - той е в състояние да изпълни човек със сила и енергия.

Ритуал за изпълнение на желания по време на пълнолуние:

За да извършите този ритуал, ще ви е нужен празен лист хартия и три църковни свещи. В полунощ (може и по-рано) сложете свещите на прозореца и ги запалете.

Предварително на лист хартия напишете заветното си желание (не забравяйте, че не трябва да се губи лунната енергия за дреболии). След това се изправете пред горящите свещи и си представете, че желанието ви вече е изпълнено, представяйте си как бихте се чувствали, когато се изпълни, в ума си пресъздайте колкото е възможно повече подробности.

Като почувствате, че сте приключили, запалете листа хартия от средната свещ и след като листът изгори напълно, трябва да изхвърлите пепелта през прозореца с думите "Нека бъде така!". Вашето желание непременно ще се сбъдне, може би не веднага - всичко зависи от величината и сложността на поставената цел, както и от правилната формулировка.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
29413 0

Свързани новини

Водещи новини