Отваря се врата между небето и земята и човек може да разбере неизвестното

  • 19 септември 2021 06:10

  • 17502
  • 0
Отваря се врата между небето и земята и човек може да разбере неизвестното
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 06:14ч на 21 септември

В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Преобладават романтично настроение и мечтателност.

Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употреба на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики.

Лунен календар – 13 лунен ден до 19:15ч на 19 септември (от 18:47ч на 18 септември)

Той се явява като продължение на предишния 12 лунен ден. Този ден е доста мистичен и мистериозен: отваря се врата между небето и земята и човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и така можете да научите нещо от тях. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот.

От енергийна гледна точка в този лунен ден освежаваме енергийният си запас, обновяваме жизнената сила. На 13-ия лунен ден пристигат такива космически вибрации, които влияят благоприятно на творческата енергия. 

Ден на спонтанността и непредсказуемостта

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво точно сме направили "погрешно" и ако е възможно, да го поправим.

Ако в обкръжението ви има хора и след като общувате с тях ви се появи чувство за малоценност, главоболие или се депресирате, тогава е дошъл най-подходящият момент да прекъснете отношенията с тях. Лош знак за този ден е болки в стомаха - те показват некоректността на вашите действия. Заболяванията, започнали в този ден, могат да станат продължителни и трудно се лекуват. Освен това болестите на тринадесетия лунен ден се считат за кармични и медицинските средства не са достатъчни за лечението им.

В този вълшебен и мистичен ден е много благоприятно да се опече кръгъл хляб. Зарадвайте себе си и любимите хора с вкусен, хрупкав домашен хляб. 

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстрижка – Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

14 лунен ден от 19:15ч на 19 септември до 19:39ч на 20 септември

Слънчев календар - 3 слънчев ден – Ден за творчески открития. Най-мощният слънчев ден  по отношение на думите. Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17502 0

Свързани новини

Водещи новини