Небесна хроника за 17 септември

  • 17 септември 2021 10:15

  • 1726
  • 0
Небесна хроника за 17 септември
© Pixabay

"Най-добрите прогнози не са тези, които се изпълняват, а тези, които ни предупреждават да се подготвим".

 Вземете живота в свои ръце и се опитайте да се възползвате от всяка възможност, която идва по пътя ви, без да губите чувството си за отговорност.

Хармоничен аспект: Слънчев тригон Плутон в 04:50ч

Аспектът ще е действащ през целия ден, както и следващите. Той е свързан с голяма и мощна енергия, засилва волята, дава изобретателност, креативност. Можете да покажете най-добрата си страна, да вземете решение за онези действия, за които не сте посмели да го направите преди, да заявите силно себе си пред света.

Денят е подходящ за романтика и интимност

Носи енергията на промяната (прочистване на ненужното). С тази енергия са възможни съществени промени. Променете преди всичко лошите навици! Погрижете се за вашия бизнес, дела, здраве (Слънце в Дева), като „изчистите“ всичко лошо (R Плутон в Козирог). Време да поправите всичко, което се е объркало ... Това е страхотна енергия за регенерация и трансформация!

Напрегнат аспект: Венера квадрат Сатурн в 09:16ч

Това е ден, управляван от Венера и в този ден тя ще влезе в квадратура със Сатурн. Венера е слаба в знак Скорпион и сега в предизвикателен аспект със Сатурн може да се почувства още по-зле. Сатурн оказва твърде голям натиск върху Венера и показва известно недоволство.

Не е много добър аспект за решаване на въпроси, свързани с партньорства, взаимоотношения, пари. Днес е по-добре изобщо да не повдигате тези теми. Аспектът често говори за загуби, трудности, пречки, свързани с темите на Венера, следователно, с потиснатата енергия на Венера, няма да е толкова лесно да се насладите на случващото се и да се забавлявате.

Емоциите, отношенията, стават по-студени по някакъв начин ... Венера е в Скорпион, така че са възможни проблеми с интимността, сексуалността. Някой може да се държи така, сякаш е над вас и да се опита да ви наложи волята си. Това е много силен кармичен аспект, който подсказва, че може да сте в кармична връзка. Ако някой ви потиска по някакъв начин дълго време, той всъщност отрича и намалява/подценява вашата Красота. Така че сега е моментът да се отървете от него! Мнозина ще почувстват това влияние като възможност да кажат: „Ами стига вече!“ Какво било, било, но от днес ИЗБИРАМ само най-доброто за себе си.“

Марс във Везни - "Правете любов, а не война"

Пазаруване: Лош ден за пазаруване поради натоварената Венера. Особено не си струва да купувате дрехи, обувки, козметика, парфюми, бижута.

На този ден има и други напрегнати аспекти, но те са по-краткотрайни. Луната не подкрепя различни важни въпроси чак до вечерта. Днес са възможни различни изненади, нещата ще бъдат трудни за изпълнение или ще имат неприятни странични ефекти.

Благоприятният аспект на Слънцето ще намали малко това напрежение: въпреки трудностите все още има място за оптимизъм. Във всеки случай този ден не е най-добрият, така че не го използвайте за важни начинания!

Какво да не правите: не поемайте каквито и да било рискове, свързани с финансите (особено заеми, кредити, инвестиции и т.н.); уреждане на отношения с партньори; регистриране на брак.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1726 0

Водещи новини