Отпуснете се и се оставете на потока на събитията

  • 29 август 2021 05:58

  • 3531
  • 0
Отпуснете се и се оставете на потока на събитията
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 19:43ч на 29 август

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Може да купувате козметика. Дрехите, закупени по това време, ще се носят дълго и ще бъдат здрави. Страхотно време за закупуване на изящни неща, бижута. Прекрасно време за повечето покупки и като цяло за домакинството и бита. 

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки, както и викането.

Луната е на празен ход от 18:00ч до 19:43ч. Не предприемайте нищо важно.

В 19:43ч Луната преминава в знак Близнаци.

Лунен календар - 21 лунен ден до 23:34ч на 29 август (от 23:06ч на 28 август)

Добър и благоприятен ден, наситен с много енергия. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Желанието да се получат резултати е толкова силно, че лесно можете да се пренебрегнат някои от интересите си, за да се постигне
целта.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 август

Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност. Дадените обещания в този ден притежават особенасила, затова е препоръчително да не давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят дава чудесна възможност да се отървете от лошите навици. Нещата се случват по лесно не само психологически, но и по-лесно се преодолява физическата зависимост. Така че, ако отдавна се каните да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние.

Храненето трябва да е умерено. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе много нови и интересни неща, приятни емоции. Особено неподходящо време за изясняване на отношения.

Подстригването в този лунен ден е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

22 лунен ден от 23:34ч на 29 август до 00:07ч на 31 август

Слънчев календар - 12 слънчев ден - Ден за астрално изчистване и пробуждане на живота, в който господстват скрити сили. В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията. Проявете искреност, доброта, миролюбие, милосърдие. Освободете се от негативните емоции.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3531 0

Водещи новини