Денят може да бъде както добър, така и лош

  • 22 август 2021 06:00

  • 2745
  • 0
Денят може да бъде както добър, така и лош
© Pixabay

Пълнолуние в 15:03ч. в знак Водолей. При Пълнолунието не се препоръчва да се пие алкохол и силни лекарства, особено успокоителни, тъй като всичко се абсорбира в кръвта почти 100% и можете да получите тежко натравяне. Освен това, силно кафе и силен чай също не се препоръчват.

Няма по-добър ден от Пълнолунието, за да програмирате себе си за успех, любов, вдъхновение, здраве и просперитет. Работете с положителни нагласи, визуализационните техники. Може да си създадете карта на желанията.

На Пълнолунието можете да си отправите желание към Вселената, има голям шанс за неговото изпълнение. Желанието трябва да е едно, това, за което най-силно копнеете, а не няколко. Трябва да съсредоточите цялата си сила и енергия върху една мисъл. Само ако човек иска нещо силно и искрено, тогава Вселената ще помогне да сбъдне мечтата си. Не е необходимо да си повтаряте една и съща мисъл през целия ден: достатъчно е да си припомняте какво искате периодично. Най-доброто време за отправяне на пожелание е в полунощ.

Луната е в знак Водолей до 15:44ч на 22 август

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Хората са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно.

Венера във Везни

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Чувствителна е нервната система. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Луната се движи на празен ход от 15:03ч до 15:44ч. След това влиза във водния знак Риби.

Лунен календар - 14 лунен ден до 20:46ч на 22 август (от 20:15ч на 21 август)

Денят има много мощна енергия. В зависимост от това как се държите, денят може да бъде както добър, така и лош за вас. Всички ваши действия сега, започнати и насочени към положителни резултати, определено ще ви бъдат от полза.

Символ на деня е тръбата. Време за призив  към учение и усвояване на нови знания. Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта чрез духовна практика е била насочена към това.

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Избягвайте пасивния начин на живот. Денят е много удачен, благоприятства началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Ден на силните, решителни действия, които могат рязко да се повлияят върху събитията. Всички дела започнати сега, завършват обикновено благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, които днес може да ви нападнат.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате на места, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Новолуние в Лъв – очаква ни огнено пробуждане

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

15 лунен ден от 20:46ч на 22 август до 21:13ч на 23 август

Слънчев календар - 5 слънчев ден - Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2745 0

Свързани новини

Водещи новини