Загадъчен и мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето

  • 21 август 2021 06:07

  • 4812
  • 0
Загадъчен и мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 15:44ч на 22 август

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Чувствителна е нервната система. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Лунен календар - 13 лунен ден до 20:15ч на 21 август (от 19:35ч на 20 август)

Съответства на Черната Луна. Нейният символ е Колелото на съдбата. Това е един магически ден. В този лунен ден започват процесите на подмладяване на тялото. За успешна трансформация на лунната енергия е необходима физическа енергия. Не трябва да сте пасивни в този ден.

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. От езотерична гледна точка сега се освежава нашия енергиен запас, подновяваме жизнените си сили. Възможно е да научите нещо неизвестно ви досега. Числото 13 съответства на съзвездието Змиеносец - нарича се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Няма специални правила относно това как и къде трябва да прекарате този ден. Основното условие е, че трябва да сте заобиколени от подходяща компания.

Венера във Везни

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Консумирайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. Добре е да се изпече хляб, да се приготви собственоръчно храна. Да не се гладува, тъй като стомаха се нуждае от натоварване. Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха - те показват неправилността на вашите действия. Болестите започнали в този ден са опасни, но това се компенсира от високата ефективност на лекарствата.

Покупки и домакинска работа в този ден може да се вършат, но само ако е необходимо. Ако ви предстои пазаруване, не го правете механично, по навик, но се опитайте да погледнете този процес по нов начин, да видите къде харчите напразно парите си и какво е нужно да купите.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен - най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание в този ден или ако изпитвате умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстрижка – Не се препоръчва да ходите във фризьорски салон, а само в къщи самостоятелно трябва да го правите. Не поверявайте косите си дори на близък човек.

Като алтернатива можете да отделите време за красота. Например, ходенето на масаж или посещението на спа центъра ще са от полза не само за тялото ви, но и за неизмеримо удоволствие за вас.

14 лунен ден от 20:15ч на 21 август до 20:46ч на 22 август

Слънчев календар - 4 слънчев ден - Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4812 0

Свързани новини

Водещи новини