Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане

  • 08 август 2021 06:12

  • 4937
  • 0
  Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане
©

Луната е в знак Лъв до 17:57ч на 9 август

Когато Луната преминава през този знак, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм.

Луната в Лъв дава сила, жизненост, оптимизъм и еротика! Предпочитаните дейности са: ангажираност с децата, любовни срещи, пазаруването и удоволствията! Така че не се колебайте да планирате деня си по такъв начин, че да се забавлявате и да оставите след себе си всяка горчива мисъл!

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Ден за смирение и покаяние

Лунен календар -  30 лунен ден от 05:48ч до 16:51ч

Денят носи хармонична енергия, придава приповдигнато настроение. Бъдете открити и искрени. Изпълнете сърцето си с чистата, хармонична енергия на деня. 

Добре е денят да бъде посветен на благодарността и обобщение на случилото се през лунния месец. Вземете лист хартия и химикалка и запишете всичко, което ви се е случило добро и лошо, след което мислено благодарете за всичко - за уроците, за учителите, за даровете на съдбата. Едновременно с прочистването на мислите, въведете реда у дома. 

Новолуние в знак Лъв в 16:51ч. Започва 1 лунен ден до 06:57ч на 9 август

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. 

Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това се опитайте да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие.

Пет ретроградни планети през август

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието.

То ще ви подкрепи във вашите намерения. Често лошите привички са израз на сили без направление, които се нуждаят от правилно насочване, за да донесат някаква полза. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. Подходящо е да се започне лунна диета. 

Тъй като новолунието е под знака на Лъв, то ще засегне най-силно представителите на този знак на Зодиака. Тези хора могат да почувстват неочакван прилив на сила, могат да ги връхлетят блестящи идеи. Свободните представители на знака ги очаква през новия месец запознанство с интересна личност, способна да преобърне живота им. Избягвайте да сте твърде емоционални в днешния ден.

Слънчев календар - 21 слънчев ден - Денят има силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4937 0

Свързани новини

Водещи новини