Хороскоп за юли

  • 30 юни 2021 09:53

  • 8437
  • 0
Хороскоп за юли
© Pixabay

Овен – Скъпи Овни, през юли ще се радвате на доста силна планетарна подкрепа: не се колебайте да стартирате вашите проекти. Не се отказвайте от играта; имате всички карти в ръцете си, за да достигнете целта. Вие ще знаете как да се възползвате максимално от възможностите, които ще се появят и ще се съсредоточите върху предаването на радостта си на тези, които обичате.

Ситуацията може да се влоши малко около средата на месеца, но ще можете да вдигнете летвата преди края на юли. Първите две седмици ще преминат под знака на късмета; работете по-усилено във всички области и ще имате предимството. Вземете всички необходими предпазни мерки срещу кражба.

Много постъпки днес могат да се окажат съдбоносни

Това, на което определено трябва да обърнете внимание, са отношенията с колегите на настоящата ви работа. Възможни са кавги и дребни интриги, защото мнозина ви възприемат като на състезание. Опитайте се да създадете приятелски отношения в екипа и да намерите човек, на когото можете да разчитате.

Периодът ще бъде изключително благоприятен за емоционално рестартиране; пуснете всичко, което ви пречеше досега и продължете напред. Няма смисъл да криете лицето си; рано или късно ще трябва да се изправите пред истината.

За Овните месец юли ще бъде изпълнен със страст и приятни събития. Вие сте изключително привлекателни и очарователни и всички около вас забелязват това. Юли ще бъде изпълнен с лекота, емоции и флирт. Заплашват ви клюки и негативни коментари от околните, но вие не обръщайте внимание на това.

Вторите две седмици, ако живеете в стабилна връзка, климатът ще бъде благоприятен за укрепване на връзките ви. Обвързаните Овни ги очаква спокоен период в семейния дом и може би интересно пътуване. Важното е да продължите да общувате честно и да прекарвате заедно свободното си време. Необвързаните могат да срещнат някой, който е вероятно да се установи в живота им за дълго време.

Телец – Скъпи Телци, юли е същата песен като миналия месец. Наслаждавайте се на живота с повече лекота, трябва да се разсеете и да се отпуснете, така че не търсете усложнения там, където няма такива. Погледнете чашата като наполовина пълна, това е по-положително! Ще трябва да се стегнете и да влезете във форма. През месец юли може да сте малко демотивирани, просто се нуждаете от ваканция. Достатъчно сте нервни от всички възходи и падения през последните няколко месеца, така че не прекалявайте с работата в офиса. Можете също да помолите колегите си да ви подкрепят. Не можете да направите всичко сами, време е да го разберете и да вземете необходимите мерки. Ако можете да си вземете няколко заслужени почивни дни ще е добре. В противен случай се научете да живеете по-хармонично, трябва да помислите малко повече за здравето си.

Преливате от енергия почти през целия месец. Марс в квадратура към знака ви, ви подканя да бъдете предпазливи и по-спокойно да приемате нещата. Юпитер обслужва вашите приятелски интереси, подкрепя вашите проекти с голяма лекота. Първата половина на месеца е благоприятна за разширяване на кръга от познати и за чудесна комуникация.

Денят е сложен и носи трудности

Приятен климат за отношенията и за семейните дела! Венера, вашата управителка на знака ви е в Лъв (сектора на дома и семейството) до 22-ри юли, откъдето омекотява и хармонизира семейните ви отношения. След 23-ти преминава в сектора на творчеството и любовта. Свободните представители на знака ще бъдат обхванати от завоевателски дух. Звездите обещават много забавления. Вашата искреност и откритост допринасят за намирането на нова любов.

Този летен месец ви представя някои сериозни предизвикателства, особено емоционални, не отбягвайте удоволствието, отдайте се на хубавото!

Близнаци – Скъпи Близнаци, хубав месец започва за вас. Вниманието ви ще бъде основно насочено към материалните и финансови въпроси. Началото на юли е много успешно за решаване на кариерни проблеми. Отделете време, за да завършите отдавна започнати проекти и да укрепите финансовото си състояние. Не се подлъгвайте да участвате в примамливи и авантюристични предложения през първата десетдневка, тъй като квадратурата между Меркурий и Нептун ще ви въвлече в неприятности с некоректни хора, които искат само да ви използват.

Избягвайте пикантните и мазни храни, тъй като ще ви създадат храносмилателни проблеми. В края на месеца е уязвима нервната ви система. Избягвайте нервно претоварване, повече релаксирайте и слушайте успокояваща музика. Спете повече и отделете дни, които ще прекарате сред природата.

Юли може да бъде много емоционален месец за вас. Всички чувства, които сте събрали вътре, искат да изплуват на повърхността. Някои тайни могат да излязат наяве.

Марс и Венера дават обещание за любовно щастие. Желанието да поддържат комфорта на семейното огнище ще съпътства обвързаните Близнаци през по-голямата част от юли. Ще искат да се посветят на партньора си този месец и да подобрят отношенията. Вашата нужда от компания ще бъде доста подчертана, така че ще излизате от време на време. Това ще бъдат неформални срещи с близки хора и приятели. За свободните представители на знака има голяма вероятност романтична връзка, започнала през втората десетдневка на месеца, да бъде надеждна и да донесе много радост в бъдеще.

Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли

През този период Юпитер ще има важно влияние върху вас и ще ви донесе щастие и съдбоносни събития. Ето защо, дръжте очите си отворени през юли, тъй като може да срещнете любовта на живота си или някакво събитие, което ще преобърне живота ви и ще сбъдне много от мечтите ви.

Рак – Скъпи Раци, Слънцето ще транзитира до 22 юли във вашия знак. По този начин ще имате закрила и късметът ще ви съпътства. Интуицията ви ще бъде засилена. Това е натоварен месец за работещите Раци и очевидно ще го прекарате в работа. На работното място темпото се ускорява, всеки ден пристигат нови задължения. Уверете се, че си почивате достатъчно, за да можете да се отпуснете. В противен случай скоро ще бъдете на ръба и ще рискувате да влезете в конфликт с хора, чиято благосклонност или съчувствие наистина ви интересуват.

Може би сега ще се появи нов източник на доход, който не сте очаквали. Около средата на месеца сцената се променя малко и дисбалансът в разходите ви създава проблеми във финансите ви.

Вашето настроение ще се променя със скоростта на светлината, а периодите на страст с любимия човек ще се редуват с периоди на отчуждение. Спокойствието във връзката ще настъпи едва през третата десетдневка на юли. Възможни са дребни проблеми, които ще разрешите успешно, а спокойствието и хармонията ще се върнат във вашето любовно гнездо. Най-добрият начин да изчистите недоразумението с партньора е да проведете честен разговор.

Очаква се връзката ви да премине през положителна фаза и ще бъдете активни и екстровертни, когато изразявате чувствата си към партньора. Ще трябва да се потрудите повече, да организирате романтични вечери, да се забавлявате повече. През юли ще пътувате заедно, но също така ще организирате семейни събирания или партита с приятели. Това ще бъде хармоничен месец, ако не се задълбочавате в малки кавги.

Не започвайте и не купувайте нищо важно

Свободните Раци имат възможност да влязат в контакт с човек, когото познават от години. В случай, че сте самотни, предвиждат се неочаквани срещи. Затова се старайте да се оглеждате повече. Месец юли обещава изненади.

Лъв – Скъпи Лъвове, този летен месец съвпада с горещината на вашия темперамент. Приветствайте месечните енергии с вашата естествена жар за живот, вие сте смели в предизвикателствата!

Този период изглежда творчески и интензивен за вашата кариера. Успешно изпълнявате възложените ви задачи и дори може да получите повишение. Широка свобода за действие. Има вероятност да се сблъскате с неочаквани неща, които ще развалят плановете ви. Опитайте се да избягвате напрежението и конфликтите и оставете времето да работи във ваша полза. Контролирайте разходите си - финансите и доходите ви ще бъдат задоволителни, но не стабилни. Старайте се да намерите творчески начини за решаване на проблемите, не ги решавайте по обичайния начин. Скоро условията ще станат по-благоприятни.

Планетарните енергии на Рака до 22-ри юли ви канят да се потопите в себе си и да се отдадете на самоанализ. Емоционалната ви същност е сякаш затруднена на моменти, лошо съчетана с огъня, който кипи в сърцето и тялото ви. До 29-ти Марс във вашия знак ви дарява с неизчерпаема енергия, докато Венера до 22-и укрепва вашия чар, вие ставате малко разглезени! Юпитер засилва сексуалния ви апетит. Тяхната мощна и завладяваща енергия ви насърчава да надминете себе си, независимо дали във вашия любовен подход или в изразяването на многобройните ви желания. В самия край на месеца Венера и Марс в Дева налагат по-спокоен климат и успокояване на страстите.

Семейните проблеми може да изискват малко повече внимание, но не е нещо, с което да не можете да се справите. Не се опитвайте да налагате волята си над половинката си и да налагате ограничения. Не забравяйте, че всичко изисква усилия. Следователно успехът ще дойде едва след като вложите много усилия и енергия във всеки аспект от вашето ежедневие, запазвайки спокойствие пред проблемите.

Дева – Скъпи Деви, юли е обещаващ месец за вас, въпреки че ще изпитате ситуации, които няма да са толкова ясни. Късметът ще бъде на ваша страна през целия този месец, така че не се изненадвайте, ако се случат неочаквани неща. Може да срещнете някои трудности, но те са само временни. Очаква се позицията ви на работа и цялостното ви състояние да се подобрят бързо този месец.

Вие сте на върха на своя чар и вашата интелектуална сила благодарение на Меркурий във вашия знак от 11 до 27 юли. Марс в Лъв до 29-ти и Венера до 22-ри юли ви канят или дори ви принуждават да се потопите във вътрешния си живот, да претегляте действията си, да контролирате чувствата си. Дайте си възможност да участвате в активни начинания, така че да инвестирате енергията си и да се балансирате емоционално.

Можете да бъдете доста агресивни към партньора си и това ще създаде конфликти, проблеми и евентуално известно разстояние между вас. Дайте малко време на връзката си и ще видите, че нещата ще се подобрят значително. Избягвайте конфликти в личния си живот и бъдете помирителни. Сега не е подходящият момент да уреждате висящи ситуации, тъй като планетите не предразполагат към подобни действия. Ще се справите с тях по-късно, при по-подходящи условия.

От 22-и юли Слънцето в Лъв и Венера в Дева гарантират вашето спокойствие, ще се наслаждавате на тази атмосфера между топлина и деликатност. Вашата интимна, доста резервирана природа ще се адаптира с лекота. Вие ще се колебаете между тайна страст и откровените чувства. С други думи ще намерите правилното сантиментално отношение, оставяйки хората около вас изненадани от вашето неспокойно поведение!

Ако сте необвързани и търсещи партньор, хороскопът ви съветва да изчакате, преди да предприемете действия! Освен ако в живота ви не се появи отново любов от миналото?

Излезте, забавлявайте се, отпуснете се малко, лято е! Ще прекарате приятни мигове с хора от вашия социален кръг, така че не забравяйте да им се насладите.

Везни – Скъпи Везни, през юли ще компенсирате всичко, което сте пропуснали през предходния период. Това време може да е подходящо за решаване на проблеми, неразрешени ситуации на работното място или създаване на условия за по-добро изпълнение на работата ви. Следователно този период трябва да се фокусирате върху висящите проблеми и сложни ситуации. Въпреки някои малки пречки, вашите финанси ще се развият положително, тъй като доходите ви ще се увеличат от неочаквани източници.

През юли нещата ще се успокоят и ще вървят прекрасно, а вие ще се чувствате така, сякаш сте проектирали всичко добре. Влиянието на Луната ще усили вашите емоции. Със сигурност обаче ще можете да контролирате всички ситуации и да намерите абсолютен баланс във всяка ситуация.

В общуването на работното място трябва да сте умерени и надеждни, да не разкривате тайните на колегите, нито да влизате в спорове с шефовете. Бъдете фокусирани върху това, което правите и се опитайте да дадете максимума от себе си.

Благодарение на влиянието си, може дори да пожелаете да проектирате нещо или да се занимавате с някаква творческа дейност. Не се подценявайте и го използвайте добре. Независимо дали украсявате дома си или рисувате например, можете да го направите сами, а на близките ви много ще се хареса.

Този месец енергийният потенциал ще бъде нисък. В юли някои от вас ще са предразположени към лоши психически състояния, може би дори депресия, която може внезапно да се появи без очевидна причина. Не се паникьосвайте - няма ви нищо. Тази енергия ще събуди емоционално изцеление във вас - за да се изцелят и да ви напуснат най-накрая старите рани от вашата енергийна система, първо трябва да ги почувствате.

През юли ще ви се иска постоянно да опитвате нещо ново, така че имате нужда от малки промени в любовта. Говорете с партньора си за нови съвместни дейности, които ще разчупят монотонността и ще ви сближат отново.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, през юли ще имате планетарната подкрепа да можете да постигнете целите си и ще бъдете много креативни. Вие сте фокусирани върху работата и влагате там максимума от енергията си. Вашите професионални дела ще имат положителни резултати и ще почувствате много жива, положителна енергия.

Вашите сътрудничества ще са успешни и решенията по-точни. Ще можете по-добре да организирате задълженията си и да подготвите нещата за следващите си професионални стъпки. Можете да прегледате плановете си и да измислите най-добрите начини за постигане на целите си. Ще се сблъскате с известни закъснения, но не се притеснявайте, защото те скоро ще отстъпят на някои много добри перспективи. Избягвайте да правите нови планове и да рискувате през втората половина на месеца.

Комуникацията с колегите ви ще бъде много добра и ще успеете да разрешите всички спорове или междуличностни противоречия, произтичащи от миналото. Не бързайте и оставяйте другите да говорят, преди да изразите мнение. Стойте далеч от клюките, особено за работата на други хора.

Около 17 юли бъдете внимателни зад волана, пазете документи и не подписвайте нищо, преди да помислите внимателно за това. Относно здравето са възможни проблеми с главоболието, да изпитвате слабост. Проверете кръвната си картина.

По отношение на любовта предстоящите дни за Скорпионите ще бъдат бурни, независимо дали сте във връзка или брак. Вашето самочувствие и интензивна сексуална привлекателност ви правят привлекателни за противоположния пол. Ще имате вълнуващ социален живот и в крайна сметка ще получите шанса да се срещнете с втората си половинка чрез социалния си кръг. Дръжте очите си отворени и се възползвайте максимално от тази възможност. В личния си живот ще срещнете нови хора, които биха могли да ви станат много добри приятели и някъде сред тях бихте могли да срещнете човека, който ще промени живота ви.

Стрелец – Скъпи Стрелци, хороскопът ви за юли основно показва вътрешни промени. Месецът ще ви донесе много задължения от всякакъв вид. Професионалните ви проблеми няма да бъдат решени лесно, тъй като не е време за решаването им сега. Около началото на месеца ще се сблъскате с някои проблеми, с които е лесно да се справите, но могат да ви причиняват лошо настроение. Когато става въпрос за нещо важно, вие се ангажирате да работите усилено. И най-доброто от всичко - вашият ентусиазъм заразява и другите.

Предстои ви благоприятен период, от който трябва да се възползвате максимално, за да осъществите своите планове и очаквания. Бъдете активни и амбициозни, лидерът и двигателят на най-важното за вас, защото без вашето участие нищо няма да се случи.

Месец юли ще бъде много решаващ в работата ви, особено ако не сте доволни от настоящата си позиция. Прогнозите показват, че ако искате да смените работата, юли ще бъде идеалният месец за вземане на решение. Така че, ако искате промени, започнете да ги планирате.

Като цяло ще се чувствате добре. Препоръчително е да избирате по-леки храни и да бъдете физически активни. Могат да се проявят проблеми с тазобедрената става. Възможни са вирусни инфекции в средата на месеца. Вземайте повече витамини.

Юли носи турбуленция в любовното поле за онези хора, които все още не са решили проблемите от миналото с партньора си. Тези, които вече са създали семейство, ще имат незначителни неудобства по отношение на децата, затова се препоръчва да бъдат изключително премерени и внимателни в действията си.

За свободните Стрелци, енергията на любовта ще поеме юздите през юлските дни, което ще ви помогне в търсенето на някой, за да започне романтиката! Сега е моментът да пожънете плодовете на усилията си и да се радвате на живота. Не се страхувайте да се поддадете на щастливите обстоятелства, които се случват. Заслужавате да прекарате този месец в атмосфера на любов и хармония.

Като цяло небесните енергии благоприятстват вашия знак и уважават вашата свещена свобода. Достатъчно, за да ви дадат неизменен оптимизъм и да посветите силите си за завладяването на любовта или важен проект за вашето развитие.

Козирог – Скъпи Козирози, като цяло юли ще бъде положителен месец за вас, но ще има възходи и падения. Ще трябва да докажете, че сте бойци и че смело се сблъсквате с всякакви трудности. Това няма да ви създаде проблем, тъй като сте едновременно дръзки и силни. Вашата проницателност и остроумие трябва да се използват добре, за да ви избавят от неприятности. Ще трябва да защитавате авторитета си. Може би някой ще се опита да го разклати. Ще трябва да бъдете умни, за да се измъквате от противоречиви ситуации на работното място. Сега е моментът да се замислите върху действията си, да работите върху грешки и да затвърдите своя авторитет. Възможни са парични загуби, дължащи се на други хора.

Относно работата, ще се появи огромна възможност за промяна през месец юли, така че пригответе се! Имайте предвид, че можете да започнете собствен бизнес, ако имате финансова възможност или добра идея за напредък.

Освен това тялото ви се нуждае от повече грижи. Просто си вършете работата и се опитайте да отделите време за почивка, когато е възможно, за да си възвърнете енергията. Възможни фрактури или наранявания. Можете да го избегнете. Внимавайте повече.

Въпреки многото задължения, Козирозите все ще намират малко време за любов. С партньора си ще се опитвате по всякакъв възможен начин да поддържате стабилност и спокойствие. Връзката ви ще бъде хармонична, както и ви очакват малки радости, които ще ви напомнят доколко партньорът ви е привързан към вас. Много е важно да използвате тези красиви моменти за удоволствие, забавление, смях и релакс. Е, ще има и напрегнати моменти, но то не може без такива.

Тези обаче, които са в трудната позиция на любовен триъгълник, трябва да бъдат изключително внимателни и предпазливи. Ситуацията може внезапно да ескалира и бракът им да рухне. Свободните Козирози не трябва да се втурват в сериозни връзки. Този месец е препоръчително да се ограничат до лек флирт.

Водолей – Скъпи Водолеи, юлските енергии са добри към вашия знак. Този месец ви дава възможност да продължите с необходимите промени, стига да се възползвате от услугата и шансовете, които ви се дават.

С желание ще поемете най-сложните задачи в работата и успешно ще се справите с тях. Кариерните и финансови стимули няма да закъснеят. Във вашата кариера и финанси нещата вървят добре. Ако вашите изисквания се поддържат на разумно ниво, вашите цели за промяна и обновяване ще бъдат много по-лесни и много по-бързи за постигане. Този месец ще бъде щедър и за тези Водолеи, които решат да се опитат в нова професионална област.

Ще бъдете в отлична форма през юли, въпреки че може би не мислите така. Марс ще ви даде енергията си и няма да има нещо, което да не можете да направите, така че не се подценявайте. За съжаление, поради влиянието на тази планета, вие ще бъдете по-импулсивни и неспокойни от обикновено, което ще доведе до много сблъсъци с другите, които няма да могат да издържат на вашето темпо. Не бива да се замесвате в конфликти и спорове по време на работа. По-добре да останете отстрани и да изчакате, докато всичко се уреди.

До 22-ри юли енергиите на Рака ви канят да се грижите повече за себе си, да сте фокусирани в работата си и в ежедневието си. Умората ще започне да става очевидна, като ви носи нервност и лошо настроение. Строгият Сатурн във вашия знак продължава да ви преподава уроци и своето учение за мъдрост. Ще бъде по-добре, ако се отпуснете и отидете на хубава ваканция например.

През юли емоциите на Водолеите ще бъдат по-интензивни - до такава степен, че дори може да засенчат аналитичното им мислене. Възможно е малко напрежение в дома или със семейството. Семейните хора ще бъдат последователни почитатели на традиционните ценности и ще изпълняват домакинските задължения с цялото усърдие и добросъвестност.

Юли за представителите на знака ще бъде стабилен по отношение на любовта и отношенията. Партньорът ще ви подкрепя и ще ви помогне да преодолеете всички трудности. Ако се чувствате самотни, е подходящ момент да разширите социалния си кръг и да се запознаете с нови хора. Имате зелена светлина да се влюбите.

Риби – Скъпи Риби, през юли ще създадете нови приятелства, които по един или друг начин ще ви обогатят с нещо ново. Влиянието на новите хора върху живота ви ще бъде положително.

Слънцето в Рак през по-голямата част от месеца (до 22-ри) ще ви прави енергични и жизнени, творчески и романтично настроени. Първи две седмици вашият основен актив ще бъде способността да намерите добър баланс между действие и размисъл. Оттук и усещането ви за пълнота и спокойствие. Също така ще изпитате подтик да живеете интензивно и да се възползвате максимално от това, което настоящето може да ви предложи. Съгласуване на професионалния и семейния живот: това трябва да бъде вашата постоянна грижа.

През първите десет дни ще съсредоточите вниманието си върху отношенията си и ще се опитате да върнете мира между вас и останалите хора. Опитайте се да не се дразните от закъсненията и проблемите, които ще възникнат, защото те ще бъдат само временни. Задайте свои собствени граници и спрете да се приспособявате към нуждите на другите.

По отношение на парите, избягвайте случайни и импулсивни разходи и прибързани решения. Можете да се сблъскате с някои финансови проблеми.

Ретрограден Нептун ни кара да свалим розовите очила

Относно здравето, бъдете много внимателни с пикочно-половите пътища; предпазвайте се от болести, предавани по полов път. Някои от вас може да проверят зрението или състоянието на зъбите си. Първата десетдневка е повече за почивка, отколкото за работа и ако успеете така да си нагласите нещата, че по това време да сте отпуска, ще е много добре.

Когато става въпрос за любов, Венера и Марс ще имат голямо влияние над живота ви. Марс е този, който ще събуди страстта у вас и желанието за някакво любовно приключение през юли, докато Венера ще бъде тази, която ще внесе романтика. Мнозина ще започнат флирт на служебното си място с някой колега, сътрудник или клиент.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8437 0

Свързани новини

Водещи новини