Ден за обръщане към Бога и получаване на Божия благодат

  • 26 юни 2021 07:17

  • 8723
  • 0
Ден за обръщане към Бога и получаване на Божия благодат
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 17:10ч - Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Не засаждайте нищо в градината, има вероятност да получите малка реколта или посаденото да загине.

Съдбата може да изпрати изпитания

От 15:50ч до 17:10ч Луната се движи на празен ход. - Нищо важно не предприемайте в тези часове.

Луната преминава в знак Водолей в 17:10ч - Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Лунен календар - 16 лунен ден до 23:09ч на 26 юни (от 22:17ч на 25 юни)

Това е един светъл и чист ден, ден за миротворство. Символи Гълъб, Пеперуда. Благоприятно е да се медитира върху тях.

Ден на справедливостта, вътрешния комфорт и спокойствието. Осъществява се равновесие и хармония между физическото, етерното, астралното и менталното тяло. В този лунен ден кръвта се обновява. Заболяване на кръвта е признак на духовна нечистота. Същото важи и ако стане петно върху дрехата ви.

Ден на радикални духовни решения, творчески промени и нови идеи. Добър ден за изповед, очистване, обръщане към Бог. Добър за кръщене. Лош ден за авантюристите.

Ако човек съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат неприятности в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. Време за контакти с природата, разходки, пътуване.

Да не се ядат гъби и месо (с изключение на риба), както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Възможно е да се изпита печал, меланхолия, униние

Следва 17 лунен ден от 23:09ч на 26 юни до 23:49ч на 27 юни

Слънчев календар - 8 слънчев ден - Именно днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8723 0

Свързани новини

Водещи новини