Хороскоп за юни

  • 31 май 2021 11:43

  • 12405
  • 0
Хороскоп за юни
© pexels

Овен – Скъпи Овни, вашият месечен хороскоп показва неочакван късмет или промяна в късмета към по-добро. Влиянието на Космоса ви помага да се измъкнете от мъглявите ситуации и да продължите живота си напред. 

Подобрете идеите и отношението си, като поемете инициативата. Отдайте се на амбициите си, но внимавайте да не бъдете твърде егоцентрични. Вашата енергия ще се върне на повърхността с напредването на месеца, но избягвайте сблъсъци от всякакъв вид в тези дни. Перспективите за кариера не са обнадеждаващи. 

Внезапна възможност може значително да повлияе на живота ви. Бъдете готови да действате, ако се отвори тази неочаквана възможност. Вероятно ще е необходима бърза оценка и решение, тъй като може да не съществува дълго време. Избягвайте обаче да поемате глупави рискове.

В областта на здравето е важно да промените диетата си. Започнете да практикувате йога и обърнете внимание на първата или Марсова чакра. 

Семейните отговорности и участие могат да ви отдалечат от вашите лични желания и планове. Не се борете с предизвикателствата или да се опитвате да избягате от задълженията. Запазете тези лични цели като мечти. Ще дойде време, когато ще можете да продължите напред. 

Любовните връзки ще бъдат сложни и изпълнени с чувственост и ревност.  Очаква ви труден период. Ще трябва да направите няколко компромиса и да бъдете търпеливи, преди да вземете решение. Мнозина ще бъдат заети да мислят за големи неща, като например преместване в нов дом или създаване на семейство. Свободните представители на знака ще имат възможност да влязат в романтична връзка и ще бъдат магнетично привлекателни. Внимавайте обаче на кого подарявате сърцето си. Възможни са лъжи в любовта.

Телец – Скъпи Телци, освежаващата енергия на юни носи благоприятен период за вас. Ще имате отличен месец. Няма да имате проблеми с постигане на целите си. В социален план ще бъдете подкрепяни от Юпитер. Ще имате чувството, че сте се освободили от голяма тежест и накрая ще бъдете по-спокойни, по-щастливи и пълни с положителна енергия. Ще бъдете готови да поемете контрола над съдбата си.

Седмичен хороскоп от 31 май до 6 юни

Във финансов план не се очакват големи промени. В отношенията ви с колегите и ръководството ще има дисхармония. Ще работите усилено, но резултатите не винаги ще са обнадеждаващи. Ако мислите да започнете нови бизнес начинания, трябва да търсите благоприятна дата в бъдеще. Инвестициите също няма да бъдат печеливши. Чувствата се издигат на повърхността. Въпросите за пари, секс и доверие ще са актуални сега. 

Ретроградният Меркурий ви носи много предизвикателства, особено ако сте във връзка. Важно е да развиете взаимно доверие и да говорите честно с партньора си. За да избегнете недоразумения, бъдете търпеливи и решавайте проблемите заедно.

През първата половина на месеца ще има по-малко интимност и страст. В любовта ви очакват по-добри дни основно втората половина на юни. Очаква се мнозина във връзките си да подновят и засилят интимността. Отпуснете се, отидете на почивка и се насладете на красивите летни дни. Пътуванията със сигурност ще бъдат стимулиращи за вас и ще внесат малко настроение.

Хора и обстоятелства идват в живота ви сега, което ви отваря за нови преживявания в отношенията. Мнозина ще изживеят бурна романтика. Ще се насладите на силно изразителен и чувствен любовен живот.

Що се отнася до здравето, препоръчително е да си направите кръвен тест и да проверите кои витамини липсват.

Близнаци -  Скъпи Близнаци, Юни е вашият месец. Началото ще  е малко трудно, но Слънцето е във вашия знак, така че ви очаква най-мощното и най-ефективно време на годината. Имате яснота на възприятие, мислене и комуникация. Можете успешно да се справите с предизвикателствата и да ги преодолеете. Използвайте своя чист ум за нови идеи. Финансите изискват повече внимание. Кой знае, може да измислите нов начин за вземане на решения.

В кариерата ви не може да се очаква почти никакъв напредък. При някои отделни представители на знака, в професионален план месецът ще бъде доста стресиращ. Може да установите, че средата на работното място не е подходяща. Ще ви е трудно да завършите проектите си. Усилената работа не получава финансови поощрения. 

През този период е важно да си направите списък с приоритети, защото постоянно ще балансирате между делови и работни задължения. Не трябва да позволявате на професионалните си проблеми да развалят любовния ви живот. Любовта ще бъде спокойна през началния период, но ще се възстанови и ще бъде възродена през втората половина на юни. След това любовта ще бъде пълна с романтика и страст до края на месеца.

Всички събития са взаимосвързани помежду си

Близнаците ще се радват на хармонична връзка с партньора си през юни. Ще има много излизания, забавления, общуване и пътувания. Отдадени сте на себе си и най-накрая сте успели да откраднете малко лично време за вашите нужди.

Свободните представители на знака ще се радват на внимание от страна на противоположния пол, но все още не са готови за по-сериозна стъпка. Има вероятност някои стари връзки да се върнат в живота ви през първата половина на месеца.

Можете да имате по-сериозни проблеми с раменете и раменния пояс. Бъдете максимално физически активни,  включете повече растителни храни във вашата диета и се възползвате от красивите дни, които предстоят.

Рак – Скъпи Раци, в началото месец юни може да ви изглежда скучен и досаден, да изпитвате апатия и мързел. Някои ще се почувстват депресирани, меланхолични, бързо ще се уморяват, за което предупреждава Слънцето, разположено в XII-я ви дом. Погрижете се за себе си и отделете повече време за здравето. Общуването е желателно да бъде сведено до минимум. В средата на месеца ще бъдете особено чувствителни и ще реагирате болезнено на всяка критика, поради влиянието на квадратурата на Слънцето с Нептун. Ако е възможно си вземете почивка, заминете някъде на спокойно място, отдайте се на любими занимания. Това ще улесни преминаването през този труден Сатурнов период.

Подозрителността и нерешителността през месеца могат да се превърнат в значителна пречка да постигнете добри резултати в работата си. Нестабилното емоционално състояние затруднява концентрацията на работата. Въпреки намаления енергиен потенциал и производителност, ще можете да откриете напълно нови качества или креативност в себе си. Мнозина ще правят неща, които никога преди не са предприемали и пониженото настроение няма да попречи на това по никакъв начин.

Първата и втората десетдневки на юни са по-благоприятно време за завършване на вече започнати дела, коригиране на грешки, а не за ново начало. Не се предоверявайте на никого прекалено, защото сега е трудно да определите кой е с вас и кой не е и какви са истинските им намерения. През втората половина на юни, Марс се премества във вашия дом на парите, което може да доведе до засилване на финансовите потоци, да се появят  нови възможности да печелите добри пари и да подобрите материалното си състояние. От време на време пускайте и по някой тото фиш.

В личен план това е много плодотворен период за добри промени. Ако искате да започнете съвместен живот с партньора си, планирайте нови любовни стъпки или ако искате да създадете семейство, очакват ви благоприятни дни. Необвързаните ще имат различни дилеми пред себе си - важно е те да се вслушат в интуицията си. 

Нещата не са толкова лоши, колкото си мислите в момента. Основното нещо е да не губите себе си и вярата си в бъдещето и да действате така, както ви подсказва сърцето.

Лъв – Скъпи Лъвове, през юни звездите ще ви накарат често да се усмихвате по един или друг повод. По-спокойни сте, по-уверени и имате много нови идеи, които искате да реализирате възможно най-скоро. Що се отнася до кариерата ви, вие сте инвестирали много усилия през предходния период и няма да се откажете, докато не се постигнат всички цели. Вие сте упорити и стриктни в работата си. Ще бъдете заети с професионалните си ангажименти и поради това няма да имате достатъчно време за забавление. Бъдете предпазливи, преди да предприемете нови действия.

Случват се хубави промени. Постиженията ще постигате по по-лесен начин. Оказвате стимулиращо влияние върху колегите. С дискретност и мъдрост преодолявате съществуващите вражди. Препоръчително е да прекарвате повече време сред природата, да се отпускате и да се наслаждавате на свободното си време.

Успоредно с всичко хубаво, периодът може да причини някои трудности. Възможни са провокации и интриги от страна на близки хора. Не вярвайте на всичко, което научите за партньора си. 

Трябва да успокоите егото си, за да постигнете вътрешен мир. Някои неща са приключили, но не гледайте затворената врата, а отворете портала на живота си, за да се роди нещо ново и да ви донесе щастие. Трансформирайте и преодолявайте препятствията. Освободете се от това, което вече не ви служи, просветлете душата си. Имайте повече оптимизъм в любовта.

Този период е благоприятен и за създаване на нови социални контакти. Любовният живот ще искри с нов блясък благодарение на положителното движение на планетите, които поддържат вашата любов. Ако сте свободни, сега е моментът да опознаете един цял нов свят. Опитайте нови неща, запознайте се с нови хора и бъдете гъвкави и отворени! Грабнете възможностите, които предстоят.

Дева – Скъпи Деви, очаква се юни да бъде бурен период за вас. Трябва да цените всички възможности. Доверете се на своя потенциал. Полагате основите на солидно бъдеще - работете дисциплинирано и търпеливо в сферата на кариерата. Пригответе се за изобилие от задачи и грижи, но едва ли ще разрешите бързо някои проблеми. Някои неща можете да завършите за кратко време, други ще изискват търпение и снизхождение от вас. Не бързайте обаче с бързите решения. 

Благоприятно време да осъзнаете какво е наистина важно във вашия живот и работа за постигане на вашите цели.

Може да се увлечете от оптимизма си и да откриете, че плановете ви се сбъдват лесно и изглежда щастието върви по вашия път.

Постепенно ще можете не само да сбъднете мечтите си, но и да направите това, което отдавна обстоятелствата не са ви позволявали да направите. Звездите ще ви подарят много приятни и интересни емоции, които ще ви дадат самочувствие. 

Месецът е благоприятен за промяна в кариерата. Промените трябва да бъдат структурирани, в допълнение към оценката на плюсовете и минусите. По отношение на професионалната сфера, ще трябва да обърнете внимание на някои аспекти. Подходящ момент да се дистанцирате от объркани и непостоянни хора. Някои открития на месеца ще се окажат неприятни за вас.

Възползвайте се от този период, за да направите мечтаното пътуване. Обръщайте внимание на здравето. Трябва да се минат някои рутинни прегледи, изследвания и да се стремите да спазвате балансирана диета.

Трябва да мислите за чувствата на партньора си и да не играете игри. Ако сте женени, опитайте се да разчупите монотонността и подгответе изненада за партньора си. Ако сте необвързани, обърнете повече внимание на развлекателния живот и любовните връзки. Склонни сте да криете истинските си чувства, но това сега може да ви изиграе лоша шега. Може да загубите някой само защото мисли, че сте безразлични. Периодът посочва, че връзките започнали сега, по-скоро ще бъдат временни, но ще донесат опит. 

Насладете се на красивите дни, които ви очакват, и останете отдадени на семейството и добрите си отношения с хората, които обичате.

Везни – Скъпи Везни, юни ще внесе свежест и новост в живота ви. Обстоятелствата отново ще ви върнат към активен живот, където ще се случат много интересни и ярки неща. Неочакван обрат може да промени посоката на живота ви. Не се страхувайте да промените нещо в живота си: може да се наложи да проявите характер и да действате активно и решително. Резултатът ще си струва вашите усилия. 

Много от вас имат нови идеи и планове. Те обаче трябва да бъдат приложени след 23 юни, когато ретроградният Меркурий възобнови движението си напред. Ще предприемете доста инициативи за постигане на личните си цели. Ще сте активни, фокусирани върху успеха и следователно ще можете да се възползват максимално от шансовете, които съдбата ще ви даде.  Повечето от вас, ще имате възможност да си намерите допълнителна работа, а това може да бъде допълнителен източник на доходи.

Въпреки всичко, мнозина ще бъдат принудени да се потопят стремглаво във водовъртежа на грижи, спешни задачи и важни въпроси. Започнете с пренареждане на приоритетите, преосмисляне на ценностите, от които сте се ръководили в сърдечните дела по-рано. 

Бъдете много по-внимателни със себе си, почивайте повече, спете по-дълго и се научете да казвате „не“, когато стресът ви завладее. Разбрахте, че нищо не е по-важно от вашето здраве. Претоварването води до умора и изтощение. Ако е възможно, вземете си малко отпуска и пътувайте, идете на море. Смяната на обстановката ще ви се отрази много добре и освежаващо.

Ще се събуди вашата нежна, чувствена и романтична натура. Не е изключено да влезете в служебна романтика, вероятно с някой от колегите или шефовете. Професионалното и личното ще бъдат тясно преплетени. Свободните Везни могат да очакват ухажване от противоположния пол през юни, но все още не сте готови да влезете в нова любовна връзка.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, предстои ви един очарователен месец. Независимо от предизвикателствата, вие ще се радвате на осезаем прилив на енергия. Ще поемете много отговорности и успешно ще ги доведете до края. Вашият успех ще бъде особено забележим през втората половина на месеца.

Във финансово отношение това е много добър месец, поне по отношение на уреждането на евентуални дългове. Освен това този месец ще имате късмет, когато става въпрос за бизнес възможности. Имате достатъчно знания и опит и е време да покажете целия си потенциал. Който се озове на една писта със Скорпионите през месец юни, когато става въпрос за бизнес, ще бъде трудно да се справи. Ако не сте доволни от настоящата си позиция, не се колебайте да намерите нещо по-добро. Не изпращайте автобиографията си по електронен път, а отидете лично при работодателя, представете се и попитайте за потенциална работа.

Не тръгвайте никъде преди да проверите автомобила. Стойте далеч и от длъжностните лица, най-безобидните ситуации могат да се усложнят. Може би бягате от някаква инициатива, защото трябва да пожертвате нещо. Интуицията ви е особено силно изразена този месец, така че не пренебрегвайте вътрешният си глас. Що се отнася до здравето, можете да имате проблеми с нервите и костите, особено коленете, затова се консултирайте с лекар.

Ще бъде чудесен месец за почти всички Скорпиони, които са във връзка, що се отнася до любовта - изпълнен с внимание, малки изненади и красиви моменти, прекарани с партньор. Това е подходящ период за изглаждане на отношенията, ако в предишния е имало незначителни кавги.

Не се впускайте в нови емоционални приключения, особено ако сте приключили скоро връзка с някого по не най-добрия начин. Този месец е малко по-благоприятен за жените Скорпиони, що се отнася до любовта, защото ще изглеждат много загадъчни, харизматични и съблазнителни, което също е характеристика на вашия знак. Средата на месеца предлага на представителите на двата пола възможността за фатална среща, по-вероятно някъде по по-кратък път.

Стрелец – Скъпи Стрелци, енергията от юни ще допринесе за по-добро здраве и вашето отлично настроение. Вашето оптимистично отношение се завръща. Гледате на всичко от по-добрата страна. Просто не се отпускайте. Този месец се сблъсквате с предизвикателства, които можете да преодолеете с правилната стратегия и планиране. Ще трябва да работите с търпение и да се опитате да бъдете спокойни, докато вземате каквото и да е важно решение. Този месец ще трябва да внимавате за отношенията си с колегите, защото негодуванието може да ви струва много. Бъдете честни в речта си и се опитайте да проведете мил и спокоен разговор. Ако започнете да се надценявате в нещо, твърде е вероятно да вземете грешно решение във важна ситуация, която няма да остане незабелязана. Бъдете умерени във всичко.

Звездите ви насърчават да дадете приоритет на духовното или интелектуалното си развитие през юни. На 11 юни Марс се премества във вашия девети дом на вярата и образованието, създавайки силна мотивация да разширите хоризонтите си по някакъв начин.

Този месец вероятно ще има трусове в любовта. Потъвате по-дълбоко в емоционалните взаимоотношения. Понастоящем Меркурий пътува ретроградно във вашия партньорски сектор, оставайки в хибернация до 22 юни.

Това вероятно ще създаде голямо объркване за вас в избора на любов. Може да става въпрос за повече опции - да трябва да избирате между повече от един човек. 

От друга страна, може да става въпрос за текущата ви връзка и важно решение, за което вие и вашият партньор не можете да постигнете съгласие и разбирателство.

Имате желание за нова любов и привличате хората към себе си. Страхотната харизма ви помага. Планетарните аспекти насърчават любовните връзки, флирта и съблазняването. Излизането на обществени места дава по-големи възможности за нови запознанства. Събудете интересите на хората от противоположния пол с отношението си. Постигате повече чрез дипломация. 

Ако сте женени, очаквайте хармоничен период в началото на месеца. Имайте предвид, че възникналите разногласия могат да бъдат разрешени своевременно. Вашият партньор е готов за промяна, затова проучете възможностите, които ще ви доведат до по-добри отношения. Може би сте изпаднали в монотонност и може би сега е моментът да поработите върху връзката си.

Козирог – Скъпи Козирози, предстои ви многообещаващ период. Този месец може да имате повече от една възможност за работа, ако търсите.  Докато слънчевото затъмнение (случващо се на 10 юни във вашия работен сектор) може да донесе добри перспективи, Меркурий остава ретрограден там до 22 юни. Направете каквото можете, за да отложите окончателните решения до края на месеца. По време на работа се концентрирайте върху важни неща и не се страхувайте от промяната.

Със сигурност не е моментът да се отпуснете и да оставите нещата на случайността. Звездите осигуряват подкрепа, когато става въпрос за обучение, стартиране на нови курсове, така и за изграждане на нови бизнес отношения. Финансовото състояние е по-стабилно и е много важно да спестите през този период и да създадете фонд, който ще похарчите в бъдеще. 

Добре е да подобрите отношенията с приятелите, сътрудниците и близките си хора. Хубавите неща са на хоризонта и всичко, което трябва да направите, е да мислите позитивно и да сте спокойни. 

Пълнолунието във вашия знак на 24 юни може да създаде известно емоционално напрежение между вас и половинката ви. Направете всичко възможно, за да се справите с това, защото е вероятно никой от вас да не успее да скрие чувствата си по това време. 

Козирозите, които са имали недоразумения с партньора си в предишния период, сега ги очаква спокоен период. През юни ще почувствате щастие и мир в любовен план. Бъдете търпеливи, дайте всичко от себе си и ще имате по-добри дни пред себе си.

Опитайте се да бъдете оптимисти и да си спомняте за най-големите добродетели на партньора, които са ви накарали да се влюбите в него/нея. Най-вероятно ще можете да пътувате някъде през месеца.

Свободните Козирози ги очакват шансове за нова любов на обществени места или в компанията на приятели. Затова излизате, забавлявайте се и оставете любовта да ви се случи. За любов е точното време да продължите отново напред и да отворите сърцето си.

Водолей – Скъпи Водолеи, очаква ви един сравнително интересен и вълнуващ месец. Ще можете лесно да насочите енергията си в правилната посока и да постигнете желаната цел. Време е да се заемете сериозно с бизнес начинанията и постепенно да ги докарате до края. Също така новите бизнес задачи могат да ви донесат признание и дори възможност да докажете способностите си. Финансите ви се подобряват и през юни ще можете да укрепите спестяванията си. Препоръчително е да не харчите твърде много пари, а да спестявате. 

Вие сте решителни в този период, така че по-лесно ще вземате всички решения. Не се оставяйте на първото впечатление при среща с човек, който ви се струва мил. Погрижете се за диетата си и спортувайте повече. Това ще ви помогне да подобрите издръжливостта и имунитета си.

Любовният ви живот е изпълнен с възможности, както и с несигурност. Работете върху отношенията си със семейството си и решавайте проблеми, които отлагате с месеци.  Слънчевото затъмнение на 10 юни ще ви донесе нов романтичен потенциал, ако сте свободни. Също така има потенциал за деца или ново творческо начинание, независимо от състоянието на връзката ви. Тъй като Меркурий ще бъде ретрограден във вашия любовен сектор до 22 юни, може да не знаете по кой път да тръгнете или дори как да започнете каквото и да било, свързано с тези теми. Все още не бързайте да натискайте паник бутона - всичко ще започне да си идва на мястото до края на месеца, което ви позволява да сложите нови стартове в една или повече от тези области. 

В любовта е възможно да се сблъскате с неочаквани неща.

През втората половина на месеца ви очакват красиви романтични моменти. Успехът ви в любовта зависи от вашите усилия и начина, по който реагирате на ситуациите. В началото на месеца ще се радвате на ухажване на работното място. Срещи с любов от миналото също са възможни при мнозина. Ако някой се е намесил във връзката ви преди с невярна информация, сега истината излиза наяве. Има големи шансове за помирение. Определено изчистете всяка неясна ситуация. 

Положителният аспект на Слънцето с Юпитер в третата десетдневка на месеца действа като космически модел, който ви насърчава да създадете светло бъдеще. Вече имате нужната сила да осъществите намеренията си. Укрепете мечтите си, предприемете конкретни стъпки и направете точен план. Това, което трябва, е да почукате смело на вратата на живота.

Риби – Скъпи Риби, месец юни идва с много предизвикателства. Юни ви носи повече самочувствие, но и по-реалистично отношение към живота. Вие сте знак, който често мечтаете, но сега ще ви е по-лесно да слезете на земята и да направите нещо, което сте планирали отдавна. Отървете се от всички несигурности и страхове, които ви измъчват. Само по този начин можете да постигнете стабилност. По пътя към достигане на целите си, не се страхувайте да затворите една врата, смело да се откриете към новото и да тръгнете към него. Може би трябва да станете малко по-егоистични, да се вслушате по-често в себе си. Звездите ви съветват, че не е нужно да бързате. Не забравяйте, че всичко има своето време и място. Имайте търпение, действайте последователно и се уверете, че всичко върви според плана.

Ще бъдете по-енергични, по-смели и дори ще можете напълно да се придържате към своите делови (бизнес) решения. Това е много добра възможност да стабилизирате делата си (работата) и да направите всичко възможно, за да осигурите настоящата си позиция. Има много възможности за финансови печалби и те трябва да се използват разумно. 

Промените вече са на хоризонта, което в началото може да ви накара да се почувствате малко объркващо. На 10 юни във вашия сектор на дома ще има новолуние и слънчево затъмнение, което може да предизвика преместване на ново място или ново развитие във вашето семейство. Тъй като обаче Меркурий все още ще бъде ретрограден по време на затъмнението, може да се забавят нещата. 

Венера остава във вашия романтичен сектор до по-късно този месец, като може да ви помогне да срещнете специален човек, ако сте сами или да добави красива доза романтична подкрепа към съществуващата ви любовна връзка. Необвързаните трябва да помислят, преди да се впуснат в ново любовно приключение. Ако вземете решение твърде бързо, може да съжалявате за него в бъдеще.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12405 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини