Добре е във всичко да се търси златната среда

  • 27 май 2021 06:56

  • 2081
  • 0
Добре е във всичко да се търси златната среда
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 05:25ч на 28 май

Луната в Стрелец придава идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието на човек да покаже своята компетентност. Засилва се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Ставаме, всеки по свой начин, малко идеалисти: мечтаем за по-добри времена, правим планове за почивка, търсим нови начини за решаване на проблеми. Тези лунни дни са благоприятни за придобиване на нови знания, на нови умения. 

Денят ни изпраща различни съблазни и изкушения

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от инциденти се увеличава, особено в планините и под земята.

Продължава 16 лунен ден до 22:27ч на 27 май (от 21:09ч на 26 май)

В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Лунното затъмнение реализира натрупаната карма

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни здраво са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота.

Ден за обновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнителен и се ядосва, страда от болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:27ч на 27 май до 23:36ч на 28 май

8 слънчев ден – В този ден можем да получим Божията благодат. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2081 0

Водещи новини