Денят може да ви поднесе изненади и неочаквани събития

  • 18 май 2021 05:57

  • 3435
  • 0
Денят може да ви поднесе изненади и неочаквани събития
© Pixabay

Луната е в Лъв до 00:00ч на 20 май

Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа. Увеличават се амбициите. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. Подходящо е за благотворителни дела.

Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се размърда" малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено.

Продължава 7 лунен ден до 11:10ч на 18 май (от 10:07ч на 17 май)

Следва 8 лунен ден от 11:10ч на 18 май до 12:17ч на 19 май

С осмият лунен ден започва втората фаза на лунния месец. На първо място, това е денят на промените, вътрешната трансформация. Феникс, изгарящ в огън и възкръсващ от пепелта, символизира прехода към ново ниво. Промените в човека настъпват на биохимично ниво, на ниво клетки и тъкани. Тялото е наситено с енергия. 

Днес Висшите сили дават на човек, ако заслужава "втори шанс". Осмият лунен ден дава възможност на всеки да започне „от нулата“. Като цяло денят е много активен и може да ви поднесе изненади и неочаквани събития. 

Седмичен хороскоп от 17 до 23 май

Препоръчва се да запалите свещ, да съзерцавате огъня. Хубаво е сами или някой близък човек да прекара запалена свещ покрай чакрите ви и по тялото отгоре надолу.

Добре е да анализирате миналото си. Спомнете си старите обиди и ги пуснете. Ако можете да се отървете от гнета на миналото и си позволите да започнете да живеете по различен начин, тогава ви очакват сериозни промени към по-добро.

Денят е успешен за работа в екип. Благоприятно време, за да търсите нови партньори и да разширите бизнеса. Най-добрият ден за интервюта. Можете спокойно да започнете нови неща, да очертаете нови планове, да правите ремонт у дома, да отидете на екскурзия, да се преместите в друг дом, да смените работата си. Но не забравяйте: за да внесете в живота нови цветове, ново преживяване и впечатления, трябва да промените нещо вътре в себе си. 

Днес черният дроб, стомаха и периферната нервна система са „под атака“ - препоръчително е да ограничите храната и да не претоварвате стомаха. Алкохолът и цигарите са противопоказани. Идеалната диета за днес би била плодове, зеленчуци, зърнени храни.

В този ден трябва да поискате прошка (реално или мислено) и да простите на хората, да се забавлявате с любимия човек или да сте в кръг от близки хора. По-добре е да избягвате спорове и конфликти.

Покупки – Подходящо е само да купувате антики или употребявани неща. Всички други покупки няма да донесат радост, а напротив, ще доведат до куп различни дребни проблеми.

Най-добре е да се избегнат интимни отношения и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники.

Какво ни очаква през втората половина на май

29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.

Поверия на деня – Лош знак е да загубите някаква вещ.

Ако през деня упорито ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще.

Ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3435 0

Свързани новини

Водещи новини