Лъжите, лошите мисли и думи са опасни днес

  • 17 май 2021 06:50

  • 2580
  • 0
Лъжите, лошите мисли и думи са опасни днес
© Pixabay

От 09:24ч до 15:45ч Луната се движи на празен ход.

Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот. Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, това влюбване може да донесе психологическа травма или страдание, а също така назначената романтична среща може да завърши драматично.

Какво ни очаква през втората половина на май

Луната е в знак Рак до 15:45ч

Уязвими са млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

В 15:45ч Луната преминава в знак Лъв.

Продължава 6 лунен ден до 10:07ч на 17 май (от 09:09ч на 16 май)

Следва 7 лунен ден от 10:07ч на 17 май до 11:10ч на 18 май

Доста сложно време. Става енергийно преструктуриране на тялото. Старите проблеми имат нужда от нови решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни за всичко, което казвате, защото ще бъде реализирано. На всяка цена избягвайте да се стига до конфликт и да изричате гневни думи. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро лъжата ще стане истина. Добрите желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ви ще бъде чута.

В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Фразите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Ден, в който може да почувствате предопределението на съдбата

Сексът по възможност трябва да е бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музика като фон. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

28 слънчев ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Не трябва да се пожелава зло на никого.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2580 0

Водещи новини