Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения

  • 16 май 2021 06:06

  • 3280
  • 0
Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения
© pexels

Луната е в знак Рак до 15:45ч на 17 май

Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване.

Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  

Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават ( особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи.  

Продължава 5 лунен ден до 09:09ч на 16 май (от 08:19ч на 15 май)

Следва 6 лунен ден от 09:09ч на 16 май до 10:07ч на 17 май

Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. 

Какво ни очаква през втората половина на май

Това е период на стабилност. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Този ден е особено благоприятен за смели и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Денят трябва да се използва за почивка и спокойни дейности. Всякакви емоционални вълнения може да причинят здравословни проблеми. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Отърсете мисълта си от житейските грижи. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Денят, в който човек трябва да намери сили за любов. Ако простите на някого за отрицателна постъпка, тогава Вселената ще ви възнагради с положителна енергия. Важното е да можете правилно да я използвате. 

Не давайте днес личните си вещи на друго лице, дори на близък човек. Заедно с тях ще ви напусне спокойствието и късметът ще ви забрави.

Секс - Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има  повече целувки и прегръдки. 

Подстригването способства подобряване на здравето. Ще ви се открият нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

27 слънчев ден –  Днес  се  отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този ден по слънчевия календар се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3280 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини