Днес могат да се случат интересни събития

01 май 2021 06:03

Днес могат да се случат интересни събития
© Pixabay
2934 0

Луната е знак Козирог до 22:32ч на 2 май.

Луната прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Като правило се намалява състраданието и съпричастността у хората. В такива дни всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система.

20 лунен ден от 00:50ч на 1 май до 01:51ч на 2 май

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения.

Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат колективните дела. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде и ще се изчерпят бързо енергийните ви резерви.

Избягвайте сцени на ревност и неразбирателство, защото могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Днес Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност

Дневни аспекти:

Луна тригон с Уран – Хармоничният аспект на Луната и Уран засилва интуицията и креативността. Някои открития могат да бъдат направени лесно, възможни са неочаквани решения, мисленето става креативно и оригинално. Уран активира стремежа към всичко ново и хоризонтите се разширяват.

Слънце тригон с Луна – създава емоционален и психически баланс, вътрешната хармония нараства и отношенията и взаимното разбирателство с другите се подобряват. Хармонията на Луната и Слънцето подобрява отношенията с противоположния пол. Слънчевата енергия прави истинските цели в живота по-ясни и дава ресурси за постигането им.

12 слънчев ден – В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията.

Novini.bg
2934 0

Свързани новини

Водещи новини