Венера и Слънце в секстил със Сатурн – какви шансове ни дава това

  • 30 март 2021 09:26

  • 2171
  • 0
Венера и Слънце в секстил със Сатурн – какви шансове ни дава това
© Pixabay

На 30 март Венера образува хармоничен аспект секстил със Сатурн, а на 31 март Слънцето е в същия аспект към Сатурн. Влиянието от тези транзити обхваща по 2-3 дена преди и след датата.

Тези аспекти ни носят емоционална стабилност. В това време чувствата се подчиняват на разума. Емоционалните реакции почти се изключват. Ставаме по-спокойни и рационални. Това влияние може да облекчи малко напрежението и да почувстваме лекота. Задачите, отговорностите, работата, които имаме, сега са по-лесни за изпълнение и не тежат толкова много. Ако ни вълнува някой проблем, лесно може да изплува решението.

Нараства предпочитанието към качествените неща, ставаме по-практични в действията си. Рисковете са премерени, действията обмислени и планирани. Тези дни са подходящи за решаването на практически въпроси и дългосрочно планиране.

Добро време за създаване на делови контакти. По време на преговори, може да направите добро впечатление като сериозен и отговорен човек.

Добър период също за решаване на имуществени въпроси, за търсене на спонсори и финансова подкрепа, но не разчитайте на голяма сума пари.

Ден за любов, хармония и радост

Благоприятно време за общуване с по-възрастни хора.

Вкусовете, симпатиите и възгледите временно стават консервативни. Може да възникне интерес към колекции, стари вещи, антики.

Планетните влияния дават възможност за стабилизиране взаимоотношенията и да се приеме отговорността в тях. Хората изпитват нужда от стабилност и сериозност във връзките си. Придобиват по-реалистичен поглед върху действителността. Мимолетните, импулсивни отношения сега не представляват интерес.

Седмичен хороскоп от 29 март до 4 април

Този аспект увеличава нуждата ни от компания. Иска ни се да се чувстваме обичани и ценени от някого, но това трябва да е сериозна и истинска любов. В отделни случаи е възможно да се поднови връзката с някой, с когото сте се разделили отдавна.  А ако нямате връзка, възможно е да срещнете някой, който е по-зрял (по възраст или по-характер) и да започнете сериозна връзка.

В някои случаи този транзит може да е начало на ново начинание или проект, който има изгледите да бъде успешен и траен.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2171 0

Свързани новини

Водещи новини