Гледай на живо

Какво попречи на Англия да запише втора победа на Евро 2020 - гледайте "Контра"

Пълнолуние във Везни

28 март 2021 10:00

Пълнолуние във Везни
© Pixabay
13490 0

На 28 март в 21:49ч имаме ПЪЛНОЛУНИЕ в осмия градус на знак Везни. Управител на Везни е Венера.

При Пълнолуние Луната е противоположна на Слънцето и отразява неговата светлината. В този случай, Луна във Везни противостои на Слънцето в Овен.

Седмичен хороскоп от 22 до 28 март

Пълнолунието ще освети директно нашите взаимоотношения. Слънцето в Овен е в тесни връзки с Венера и Хирон – астеродът, свързан с алхимичното изцеление, което ни кара да осъзнаваме личните си рани. Ако сте имали проблеми във взаимоотношенията си, сега е време за лечение, за прошка или да се изправите срещу това, което се случва и ако се налага да сложите край на връзка, която е изчерпана и безперспективна, която не ви дава да се развивате, а ви дърпа назад и ви кара да страдате. Тъй като Везни се свързва с хармония, това може да бъде време на "мирни договори"с определени хора. Могат да бъдат установени нови правила и да се очертаят нови граници. Внимавайте да не се върнете към същите модели, които са причинили вреда в миналото. Това може да доведе до нови конфликти.

В пълнолуние е добре да прощаваме, особено в сегашното.

Ритуал на прошката

1.В пълнолуние постойте 10 минути на спокойствие. Направете няколко дълбоки вдишвания, пуснете напрежението, безпокойството и грижите да си отидат.

2.Направете си списък на прошката като напишете имената на хората, от които се чувствате наранени, които са ви ядосали.

3.Затворете очи и започнете да си представяте всеки един от тях как взаимно си разменяте извинения. Визуализирайте човека в розов балон (цвета на любовта), вижте как ви се усмихва, създайте добро чувство между двамата. Кажете: ”Прощавам ти” и пуснете балона да отлети. Преминете на следващия човек.

4.Накрая кажете: „Нека любовта и изцелението проникнат във всички мои мисли, убеждения и отношения. Призовавам частиците на моята душа да се очистят чрез пълнолунието и да се съединят отново в едно цяло в мен. Изпращам любов на себе си и на всички, които познавам и всички, които ме познават, във всички направления на света. Моят живот е изцелен. Така е и така ще бъде.”

5.След това изгорете своя списък на прошката. Ритуала пуска енергията в ефира като я преобразува в любов. 

Чрез този списък на прошката, вие се освобождавате от разочарованието и негодуванието и на тяхно място ще дойде нещо по-добро.

Лош знак е в този ден да възникне кавга, добър знак - куче, дори и да ви лае

Пълнолунието е в знак Везни. С този знак е свързан Архангел Йофиел. Това е Архангела на изкуствата и красотата, покровителства творческите хора. Ако можеше да говори с нас, би ни казала: “Тревогите и безпокойството с нищо не помагат, тогава защо да се ядосвате? Научете се да приемате това, което не можете да промените. Създавайте красота около себе си, творете, съзидавайте! Живейте в мир!“

Към нея винаги трябва да се обръщат тези, които имат Асцендент или Слънце, Луна в знак Везни, както и всеки, който почувства нужда. Може да я призовете чрез този призив, но може и със собствени думи.

„Архангел Йофиел, моля те помогни ми да почувствам красотата на света около себе си, да балансирам живота си и да намеря хармония, да постигна вътрешен мир, да изявя своята по-добра  страна от себе си, изпрати ми вдъхновение и творчески порив, направиживота ми по-цветен и интересен.

Доверявам се напълно на теб и на Бог и вярвам, че с Божествената си целебна сила ще се погрижиш за всичко. Благодаря ти!”

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13490 0

Свързани новини

Водещи новини