Съдбата може да изпрати изпитания и изкушения

  • 27 март 2021 07:08

  • 3213
  • 0
Съдбата може да изпрати изпитания и изкушения
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 08:23ч на 28 март

Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си. Едновременно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните.

Ключовият акцент за деня е труд и съзидание

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата. Заемете се с решение на проблеми, касаещи собственото ви здраве. Всичко, което направите сега, ще е двойно по-полезно.

14 лунен ден продължава от 15:57ч на 26 март до 17:12ч на 27 март

Това е най-мощният ден на лунния месец. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият акцент за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този период ще има успех.

Това време често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Денят е специален - дори във въздуха можете да почувствате някои промени

15 лунен ден започва от 17:12ч на 27 март до 19:29ч на 28 март

Денят се смята за сатанински в лунния календар. Не случайно, символът на този ден е змия-изкусител. Това е неблагоприятно време, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е слаб. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Поради това е по-добре да отложите изясняването на отношенията и като цяло да ограничите контактите с хората. Не трябва да се губи самообладание. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия. Възможни са разочарования в любовта.

Пазете се да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Това е един сложен ден и място за романтика няма. Възниква силно желание само за плътски удоволствия, но това носи краткотрайно блаженство, за което може би няма да ви е приятно после да си спомняте и е възможно да се разочаровате от партньора си.

Не се препоръчва подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

7 слънчев ден – Денят е благоприятен за сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите. Можете да помолите предците си за помощ или за изцеление и здраве. Подходящо е за творчески дела. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Избягвайте уединението. Добър ден за пътуване, както и да се прекара времето извън дома.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3213 0

Водещи новини