Най-пълният седмичен любовен хороскоп (15 - 21 март)

  • 14 март 2021 11:47

  • 2654
  • 1
Най-пълният седмичен любовен хороскоп (15 - 21 март)
© Pixabay

Дойде време за седмичния ни любовен хороскоп! Звездите предсказват много интересни събития в личния живот, вижте какво ви очаква!

Овен Тази седмица ще усетите, че идва вашият период! Ще бъдете по-емиоционални, бъдете внимателни към партньора си. Необвързаните Овни да се готвят, защото се задава нещо страхотно!

Телец През следващите дни трябва да бъдете по-открити към любимия човек и да изразявате чувствата си смело. Свободните Телци ще научат важен любовен урок.

Близнаци Време е да помислите за себе си и чувствата, които изпитвате. Забравете за разума през следващите дни, следвайте сърцето си, защото само така ще получите щастието, което търсите.

Рак Вие сте може би най-чувствителните представители на зодиака и тази седмица определено ще го усетите. Ще трябва да си отговорите на някои въпроси и да забравите миналото, защото се задава страхотно ново начало, на което трябва да дадете шанс.

Колкото повече давате, толкова повече ще получавате

Лъв Лъвове, през следващите дни ще плувате в истинско море от любов. Ще получавате все повече внимание, сега не е моментът да се отдавате на дълбоко размисли. Периодът е чудесен, просто се отпуснете и се наслаждавайте на любовта!

Дева Деви, предстои да научите, че любовта не е еднопосочна улица и трябва да се раздавате повече, когато искате да получите. Вие сте в началото на вълнуващо любовно пътешествие, а необвързаните ще срещнат интересна личност, с която да продължат напред.

Везни Скъпи Везни, през следващите дни ще почувствате, че трябва да послушите не разума, а сърцето си, което не е никак лоша идея. Любовта понякога е нелогична, но в това се крие магията ѝ. Не се страхувайте, защото предстои невероятно романтичен период за вас.

Повече по темата можете да прочетете ТУК.

 

Последвайте канала на

woman.bg
2654 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НЕ СЪМ ПЛАТЕН САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО

2021.03.14 | 11:50

1
ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО НЕ Е СЪСТАВЕНА ОТ ХОРА УЧАСТВАЛИ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И Е ОТ МЛАДИ И СПОСОБНИ СПЕЦИАЛИСТИ И Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ПРЕДЛАГА РЕАЛНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ПРАВЕНО ДО СЕГА ВЪВ БЪЛГАРИЯ АКО С.ТРИФОНОВ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е КАТО Б.БОРИСОВ САМ ЩЕ ВЗИМА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО (БНО) №14 ЩЕ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА КОИТО ГИ ЗАСЯГАТ

Добави коментар

Водещи новини