Щастлив ден за хората, които знаят как да уловят момента

24 февруари 2021 06:16

Щастлив ден за хората, които знаят как да уловят момента
© Pixabay
2662 0

Луната е в знак Рак до 14:24ч на 24 февруари, като в същото време се движи на празен ход от 06:55ч.

Не започвайте нищо важно, не подписвайте договори, не купувайте скъпи вещи. Благоприятно за обичайните ежедневни неща, за рутинна работа и за почивка.

Влиянието на Луната в този знак е особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние на човек. Сега не трябва да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната преминава в знак Лъв в 14:24ч.

Хората стават по-решителни и самоуверени. Започва да ни се струва, че можем да направим всичко сами и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Не се скъпете на добри думи, вие също може да получите. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Продължава 13 лунен ден до 14:47ч на 24 февруари (от 13:45ч на 23 февруари)

Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Неблагоприятно време за всякакви начинания, довършвайте започнатото.

Днес може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Този лунен ден е предназначен за работа върху грешките. Не се ядосвайте на света, на хората. Вместо да негодувате е по-добре да се замислите какво точно сте направили "погрешно" и ако е възможно да го поправите. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред. Подстригване – само ако вие лично го правите.

Следва 14 лунен ден от 14:47ч на 24 февруари до 15:56ч на 25 февруари

Това е най-мощният енергийно ден на лунния месец. Хубаво е да се започват нови дела - ще бъдат успешни. Идеално време за вземане на важни решения. За пасивните хора не е благоприятен деня. Сега не  е време за почивка. Подходящо време за всякакъв вид общуване.

Енергията на деня може да повлияе върху настроението. Не трябва да оставяте на отрицателните чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителни работи. Хубаво е енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Секс - Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в това време. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

11 слънчев ден – Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените, добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си. Добър за художниците и творците.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2662 0

Свързани новини

Водещи новини