Слънце в Риби

18 февруари 2021 10:10

Слънце в Риби
© Pixabay
7540 0

Слънцето влиза във водния знак Риби на 18 февруари в 12:45ч. поставяйки нашия свят в размит фокус до 20 март. Това е временна пауза за вътрешна работа преди да направим скок във външния свят, когато Слънцето ще премине в огнения и напорист знак Овен.

Време е да оставим нашата интуиция, състрадание и въображение да ни ръководят. Ключови думи: въображение, чувствителност, ирационалност, вдъхновение, адаптивност, съпричастност, многостранност, интуитивност, впечатлителност, емоционалност, мечтателност. Рибите са променлив воден знак. Той е емоционален и гъвкав, способен да се ориентира в необятните и променливи води на чувствата.

Рибите се чувстват комфортно в свят, който е малко размит около краищата. Те виждат света в многоцветни нюанси, вместо в черно и бяло и са в състояние да видят късче истина в много различни гледни точки. Ако Рибите имат репутацията на трудни за определяне, това не е защото искат да заблудят, а защото не вярват, че има един-единствен факт по въпроса. За Рибите реалността е плавна и изменчива, едва различима от света на мечтите и творческото въображение. Ето защо те се чувстват най-щастливи, когато могат да изразят своя богат вътрешен свят и да се възползват от уникалната си артистична, съпричастна и духовна чувствителност.

Като последен знак на зодиака, Рибите са предпазливи, кожата им е пореста и пропусклива. Подобно на някой, който е видял и направил всичко, Рибите търсят тръпката от живота отвъд ежедневието, за да изпитат единство и състояние на благодат. Това може да бъде изразено творчески или чрез религиозни и хуманитарни занимания.

Сега влизането на Слънцето в Риби ще хвърли светлина върху нашите мечти и копнежи, както и нашите страдания и способността ни за състрадание и трансцендентност. Съществува и потенциал за инициатива за реализиране на творчески или романтични мечти. Това е емоционално време, когато разумът остава на по-заден план.

Неща, които да правите по време на Слънцето в Риби

-Оставете вдъхновението да тече!

-Бъдете креативни: пишете, рисувайте, танцувайте.

-Насладете се на магическа, фантастична любов и романтика!

-Преследвайте мечтите си - реализирайте ги!

-Проявете съпричастност и състрадание - помогнете на някого в нужда.

-Молете се, медитирайте, свържете се с вашия духовен център.

-Отдайте се на въображението си: гледайте филми, слушайте музика, играйте видеоигри, четете книги.

Транзитът на Слънцето в Риби е идеалният период за романтични, културни и творчески занимания. Това е вашата възможност за конструктивна промяна и за получаване на необходимата подкрепа за постигане на вашите цели. Не е нужно чудо, за да промените своя свят! Необходимо е само да направите това, което е точно за вас!

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7540 0

Свързани новини