Ден на изкушенията - може да се наложи да избирате между доброто и злото

  • 14 февруари 2021 06:13

  • 2735
  • 0
Ден на изкушенията - може да се наложи да избирате между доброто и злото
© Pixabay (архив)

Марс секстил Нептун.

Луната е на празен ход от 09:30ч до 17:55ч. През този интервал от време да не се започва нищо ново и важно. Идеално време за почивка.

Благоприятна позиция на небето - транзитни Марс секстил Нептун

Луната е в знак Риби до 17:55ч на 14 февруари

Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си. Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, чувството за общност с всички хора, увеличава способността на интуитивното проникновение върху нещата и явленията, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, създава желание за самосъжаление, за отпускане, за мързелуване.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употреба на алкохол, кафе и лекарства. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики.

Луната преминава в знак Овен в 17:55ч.

3 лунен ден до 09:04ч на 14 февруари (от 08:39ч на 13 февруари)

4 лунен ден от 09:04ч на 14 февруари до 09:26ч на 15 февруари

Ден на грехопадението. Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. Днес са възможни всякакви изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищоНЕправене” и да не вземате бързи и импулсивни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Това е първият от неблагоприятните лунни дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира в отговор. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, ще можете да определите дали държите правилен курс.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте, ако е възможно. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Здраве - Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Хороскоп за февруари

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, препоръчва се да прескочи и този ден.

Подстрижката не е най-доброто решение. Замислените цели и дела могат да се провалят.

През този период се препоръчва да се въздържате от пазаруване, особено ако желанието за закупуване на този или онзи продукт е възникнало спонтанно. Днес прибързаните решения не водят до положителен резултат и на първо място това се отнася до закупуването на скъпи неща.

1 слънчев ден –Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Денят е благоприятен за оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Хубаво е в началото на слънчевия месец да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2735 0

Свързани новини

Водещи новини