Чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба

  • 03 януари 2021 06:11

  • 6932
  • 0
Чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 03:14ч до 07:43ч на 5 януари

Това е знак на интелекта и практичността. Девата стабилизира променливото влияние на Луната. Често се случва по това време да възникват конфликти и неутрализирането на последствията да е малко сложно. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. При Луна в Дева се поставят най-правилните диагнози. Дева е знак на здравето. Не е достатъчно да вземете таблетка, за да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

20 лунен ден до 21:41ч на 3 януари (от 20:31ч на 2 януари)

След мрачния деветнадесети ден настъпва двадесетия лунен ден, който е период на трансформация, възход, прилив на енергия, излизане на ново ниво. Днес не трябва да се ядосвате, не трябва да показвате гордост, арогантност и презрение - това забавя вътрешното преображение. Контролирайте емоциите си, егото си.

В този ден човек получава възможността да оцени живота си от височината на птичия полет (символ на деня е орелът) и да разбере, че това, което се случва с него, не е случайно. Осъзнайте, че с всеки ден, чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба.

Ако сте достатъчно смели, днес може да се решите да направите нещо, което постоянно сте отлагали за по-късно. И този избор ще ви помогне да получите истинска свобода. Противопоказно е да изпитвате съмнения. Напротив, трябва да сте колкото може по-уверени.

Подходящо време за активни и решителни действия. Днешният ден ни помага да намерим свободата си. Ето защо върнете дълговете си, прекратете неприятно общуване, излезте на ново ниво. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а двадесетият лунен ден е идеален за това. Днес действията ви могат да се окажат съдбоносни. Денят е благоприятен за работа със свещените текстове, за медитация. Въобще всичко, свързано с духовното.

20 лунен ден е подходящ за любовни срещи. Проведете среща в тиха и спокойна обстановка, говорете си един на друг, но отложете разговори за работа, битови неуредици, финансови затруднения и т.н. Енергията на деня е спокойна. Не се карайте с приятели и близки. Една кавга ще доведе до дълги спорове и оплаквания.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, добре е в къщи сами да подрежете бретона си или по милиметър от някой кичур.

21 лунен ден от 21:41ч на 3 януари до 22:53ч на 4 януари

19 слънчев ден – Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, хубаво е да поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Благоприятно е за индивидуална работа, работа по къщата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6932 0

Водещи новини