Ден за активни действия, творчески подем и вдъхновение

  • 05 декември 2020 06:00

  • 2386
  • 0
Ден за активни действия, творчески подем и вдъхновение
© Pixabay

Днес ще се радваме на хармоничния аспект между Луната и Слънцето, който носи хармонизация и стабилност. Днес интуиция и съзнание работят заедно, което е добро за отговорни дела. Действието на този аспект ще благоприятства както отношенията, така и работата, ще окаже влияние и върху общото настроение. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение. Благоприятно е за създаване на нови контакти. Носи нови възможности, идващи отвън. По отношение на здравето действа благоприятно.

Луната e в знак Лъв до 21:47ч на 6 декември

Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Добре е да се дават и получават подаръци, да устройвате приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите. Благоприятно е за покупка на злато, произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци. Време за благотворителност.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Продължава 21 лунен ден до 21:30ч на 5 декември (от 20:23ч на 4 декември)

Този ден разкрива вътрешният потенциал на човек. Става връзка между земната и небесната енергия. Удачен ден – работата ще спори и целите лесно могат да бъдат постигнати, а препятствията преодолени. Всичко трябва да бъде по честен начин. Ако използвате лъжи, лицемерие и измама, Вселената ще запомни и ще ви накаже по-късно. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа.

Добър период за възстановяване на хармонията в отношенията

Ден за активни действия, за творчески подем и вдъхновение. Подходящо за вземане на отговорни решения. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Възможно е да получите интересни предложения. Днес не трябва да се страхувате от промените, които се случват в живота ви.

Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Усамотението сега особено започва да тежи. Подходящо време за общи семейни дела. Благоприятно време за пътувания, но само ако са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения.

Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото. Подходящи са физическите действия на духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.

Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина.

Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Не е добре сега да започват нови интимни отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Седмичен хороскоп от 30 ноември до 6 декември

На двадесет и първия лунен ден е добре да се закупат: коне, автомобили, велосипеди, мотоциклети и всякакви видове транспортно оборудване. Също така е подходящо да пазарувате за къмпинг оборудване - раници, фенерчета, палатки, спални чували и др. Моля, обърнете внимание, че когато купувате стоки през този период, трябва напълно да се доверите на интуицията си.

Следва 22 лунен ден от 21:30ч на 5 декември до 22:39ч на 6 декември

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен път. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с дълговете.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2386 0

Свързани новини

Водещи новини