Ден на трудностите, изпитанията, заблудите и грешките

  • 03 декември 2020 05:56

  • 2502
  • 0
Ден на трудностите, изпитанията, заблудите и грешките
© Pixabay

Луната e в знак Рак  до 14:54ч на 4 декември

Рак е "женски" воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома.

Уязвими са стомаха,  дванайсетопръстникът, диафрагмата, млечните жлези. Може да възникне проблем с храносмилателната система. Бъдете готови за такива неприятни явления, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване.

Хороскоп за декември

Продължава 19 лунен ден до 19:22ч на 3 декември (от 18:27ч на 2 декември)

Денят носи негативна енергия. Ден на нашите заблуди и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Време на трудностите. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви заплашва. Подходящо време за рутинна работа.

Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти или с това, което не разбирате. Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и тогава чак да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате.

Увеличава се опасността от травми. Главната защита на деня е огънят. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната “затъмнява” разсъдъка.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

В този лунен ден сме „проверявани” за гордост и отмъстителност от висшите сили. Контактите с хората са неблагоприятни. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Следва 20 лунен ден от 19:22ч на 3 декември до 20:23ч на 4 декември

18 слънчев ден – Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да живеете за чужда сметка. Не се претоварвайте и избягвайте тежката работа. Покупките са нежелателни. Вашите действия трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Хубаво е да се дава прошка. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2502 0

Свързани новини

Водещи новини