Смисълът на този ден е умереността – търсете „златната среда“

В 11:31ч има Пълнолуние в знак Близнаци, последвано от частично лунно затъмнение.

В дните около тези небесни явления са възможни неочаквани събития или може да се получи неочаквана информация. Някои ситуации може да изискват незабавни решения. Но ако се съмнявате в правилността на решението, дори ако сте принудени да го вземете, опитайте се да не се поддавате на провокации, не следвайте желанията на другите, съобразете се с това, което вие искате. Не предприемайте стъпки под натиск. В деня на затъмнението е по-добре да не назначавате важни преговори, не трябва да вземате важни решения и да предприемате важни начинания в този ден.

Пълнолунието е достигане на кулминацията и освобождение от старото, излишното. Пуснете всички огорчения и обиди, негативни събития, които сте преживели напоследък. Освободете се от негативните мисли и лошите навици.

Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов и доброта към околния свят

Луната e в знак Близнаци до 05:34ч на 2 декември

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. В дните на Близнаци сме находчиви и неспокойни. Нашият мозък интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично.

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Не е добре сега да се поливат цветята, поне не изобилно, тъй като има вероятност корените да загният.

Продължава 16 лунен ден до 17:02ч на 30 ноември (от 16:03ч на 29 ноември)

Символи - Психея, пеперуда, гълъб, „стълба към небето“, показват трудния път на изкачване. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания.

На този ден трябва да се изключи напълно крещенето, безцеремонно поведение. Необходимо е да се поддържа спокойствие, да не се нарушава от никакви външни действия вътрешният комфорт и спокойствие, защото смисълът на този ден е умереността. Тоест, трябва да опитате колкото е възможно повече да пребивавате в състояние на хармония и баланс, дори ако някой ви е обидил. Злостта и агресивността, завистта, проявени в този ден, водят до падение. Денят трябва да се прекара спокойно, без бързане и припряност. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти.

Денят като цяло е благоприятен, тъй като значително засилва аурата на повечето хора, следователно творческите, духовните хора могат по това време да изпълнят максималните си цели и да покажат способностите си на най-високо ниво.

Ден за обновяване на кръвта Заболяването й е знак за духовна нечистота. Същото означава и ако се появи мръсно петно върху дрехите. 

Сексът в този ден е противопоказан. Време за почивка във всякакъв смисъл.

Откажете се от подстрижка, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

Следва 17 лунен ден от 17:02ч на 30 ноември до 17:41ч на 1 декември

Носи емоционален подем. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

15 слънчев ден – Бъдете мъдри, скромни, реалисти, последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да бързо да реагирате. Могат да станат различни събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, могат сериозно да променят живота ви. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Колко чаши кафе пиете на ден?

Колко чаши кафе пиете на ден?

Избрано от Интернет