Обърнете мислите си към Бог, днес молитвите ви ще бъдат чути

Луната e в знак Овен до 05:44ч на 27 ноември

Когато Луната се намира в знака на Овен, не планирайте да спите дълго време сутрин или просто да се търкаляте в леглото. Това е времето да постигнете големи неща, така че се опитайте да извлечете максималната полза от това и използвайте извънредният енергиен поток, започвайки например с това дело, което сте отлагали дълго време. Фокусирайте се върху въпросите, за които е необходимо допълнително внимание.

Луната в Овен помага да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко веднага и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити.

Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Не се препоръчват процедури и манипулации по лицето и главата.  Често срещано явление ще са главоболията и безсънието.  

Продължава 12 лунен ден до 15:17ч на 26 ноември (от 14:55ч на 25 ноември)

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Енергията е подходяща за правене на добро, носи хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Времето е подходящо да се прекара в уединение, спокойствие, покаяние. Отидете на църква и обърнете мислите си към Бог. Помолете го за милост и прошка. Молете се за здравето на близките си. На този ден небесата се отварят и Бог ще чуе молитвите ви.

Ден, в който са противопоказни всякакви отрицателни емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави.

Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро.

Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек.

Ако заболеете сега, означава, че неправилно сте използвали мъдростта и енергията на деня. Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж.

Контактуването е благоприятно, както и за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство, но след 15:17ч вече не е добре да ходите във фризьорски салон, а напълно самостоятелно да го правите. Не трябва дори на близък човек да давате.

Следва 13 лунен ден от 15:17ч на 26 ноември до 15:38ч на 27 ноември

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

11 слънчев ден – Свързан е със Слънцето. Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Колко чаши кафе пиете на ден?

Колко чаши кафе пиете на ден?

Избрано от Интернет