Ден, в който праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие

  • 13 ноември 2020 05:55

  • 3410
  • 0
Ден, в който праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие
© Pixabay

Квадратурата на Луната и Сатурн ще внесе безпокойство, липса на добро настроение, неудовлетвореност, в някои случаи ще се стигне до емоционална депресия. Може да почувствате умора, апатия. Ще се усети тежестта на грижите. Проблемите ще ни се струват двойни. Общуването ще бъде затруднено, особено с по-възрастни от нас хора. Възможни са неочаквани, но бързо преминаващи проблеми. Добре ще е да се въздържате от харчене на пари. Влиянието е най-силно по обяд.

Луната e в знак Везни и от 13:34ч до 18:20ч се движи на празен ход.

Хората сега са миролюбиви, по-малко възникват караници и са особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Нищо важно не предприемайте, не купувайте в този интервал.

От 18:20ч Луната преминава в знак Скорпион.

Продължава 28 лунен ден от 04:38ч на 13 ноември до 05:57ч на 14 ноември

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Днес в душата на човек трябва да цари хармония, която не бива да бъде нарушавана от негативни мисли и действия.

Този ден носи успех в делата (вижте кога е празния ход на Луната). Можете да се оцените по своите плодове. Всичко „посято” в предишните лунни дни, днес ще порасне. Праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва - както доброто, така и злото.

По-рано сключените контракти могат да донесат сега първите резултати. Добър ден за благотворителност по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Цветовете, които носят щастие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Полезно е да се проведат очистителни процедури и гладуване. Подходящо е за сокова или зеленчукова диета. В менюто е добре да присъства повече растителна храна, а ако не можете без месо, само намалете количеството.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен, а не механично изпълнение. Препоръчва се да го правите само със своя постоянен партньор. Любовта трябва да се изяви не само във физически план, но и в духовен. Бъдете много нежни и любвеобилни.

Подстригването не е подходящо, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи активността ви. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

28  слънчев ден – Проявете внимание и загриженост към близките си. Добре е за уединение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3410 0

Свързани новини

Водещи новини