Бройте до десет, преди да реагирате на думите или на действията на другите

  • 28 октомври 2020 05:59

  • 3011
  • 0
Бройте до десет, преди да реагирате на думите или на действията на другите
© Pixabay

Ретрограден Меркурий се връща в знак Везни

Венера също влиза в знак Везни.

Луната е в знак Риби до 10:46ч като се движи на празен ход от 02:47ч.

В 10:46ч Луната преминава в знак Овен.

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности.

Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Уязвими са е главата, мозъка, очите.

Продължава 12 лунен ден до 16:28ч на 28 октомври (от 16:06ч на 27 октомври)

Ден на вербалната магия и включване на Божествената енергия. Денят носи успех и късмет на всеки, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е а общуване,  за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго.

Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Отправените молитви, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Любовта и съчувствието проявени днес, са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики.

Следва 13 лунен ден от 16:28ч на 28 октомври до 16:50 ч на 29 октомври

Денят носи нови енергии. Акаша предава информация на нови вълни. Добре е да се използва необичайният енергиен потенциал на този ден. Ако правите всичко грамотно, можете да постигнете много добри резултати. Изостря се чувството ни за справедливост и към всичко прекрасно. Може да изпаднете дори в сантименталност. Следвайте своите желания. Вашата интуиция ще се справи с ролята на прекрасен съветник.

Всичко, което ви заобикаля ви дава важна информация, която трябва да запомните. Възможно е да се върнат отново стари проблеми. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин.

Денят е благоприятен за нормализиране на отношенията с близките. Не жалете време за тях. Сексът в този лунен ден е подходящ за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

12  слънчев ден – Днес получаваме толкова, колкото сме заслужили. В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3011 0

Водещи новини