Ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения

  • 02 октомври 2020 06:56

  • 2189
  • 0
Ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения
© Pixabay

Пълнолуние в 00:06ч в знак Овен.

Пълнолунието винаги е особено време, защото символизира кулминацията на лунния цикъл. Време, когато ключови моменти от нашия живот започват да дават плод и човек се изпълва с духовни жизнени сили.

Хороскоп за октомври

Пълнолунието винаги е напрегнат момент. Във фолклора се казва, че в нощта на Пълнолунието се случват странни неща. То оказва силно влияние върху настроението ни.

Луната е в знак Овен до 18:14ч на 3 октомври

Луната в огнения знак на Овен е време на активност, спонтанност, импулсивност. Налице е нарастващо желание за действие, за себеизразяване и за защита на своите интереси. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Уязвими са е главата, мозъка, очите.

Продължава 15 лунен ден до 19:44ч на 2 октомври (от 19:22ч на 1 октомври)

Денят е труден и сложен, със силна енергия като предния ден. Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен.

Денят е удачен в много отношения

Всички неща започнати днес са обречени да попадат на препятствия и ще се „смесват” с отрицателна енергия. Бъдете предпазливи и внимавайте да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти. Запазвайте спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблиците на емоциите. Бъдете по-внимателни към околните.

Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Молитвите, отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радост практически трудно се намират. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.
Следва 16 лунен ден от 19:44ч на 2 октомври до 20:06ч на 3 октомври

16 слънчев ден – Това е чист, строг и целомъдрен ден. Ден за покаяние и възмездие за греховете – всяка несправедливост е наказуема. Трябва да сте изключително честни, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде. Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили сега най-често достигат до тях и се изпълняват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни постъпки. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, докато се молите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2189 0

Свързани новини

Водещи новини