Подходящо време за избавяне от всичко старо и излишно

  • 06 септември 2020 05:47

  • 2833
  • 0
Подходящо време за избавяне от всичко старо и излишно
© Pixabay

Венера преминава в знак Лъв до 2 октомври

Луната се движи на празен ход от 07:46ч до 11:45ч. Да не се започва нищо важно.

Луната е в знак Овен до 11:45ч и след това преминава в земния знак Телец.

По време на такова лунно влияние нашето търпение забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си. Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки, крещенето.

Продължава 19 лунен ден до 22:02ч на 6 септември (от 21:39ч на 5 септември)

Добро време за дейните и активните хора. Може да се занимавате с всичко, но е необходимо да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Хубаво е много добре да обмислите нещата и тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Сега е най-подходящо време за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Денят е свързан със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Нужно е да бъдем много внимателни и предпазливи в своите действия. В този лунен ден сме „проверявани” за гордост и отмъстителност от Висшите сили.

Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември

За предпочитане е по-малко да се общува. Сега това носи повече негативи. Бъдете внимателни към отправените предложения, не се поддавайте на провокации и внушения, защото това е ден на нашите заблуждения и грешки. Сега всички са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Хубаво е да се запали свещ, да има огън. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Обръщайте внимание на дребните призиви за внимание от страна на вашия партньор, децата, близките ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. По-големите жестове на внимание после няма да означават много, ако по-дребните преди това са останали незабелязани и без отзив. Крайният резултат е натрупване на негодувание и отчуждение. Затова намерете време и подарете усмивка, стискане на ръката, прегръдка, няколко топли думи. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения и проверка за здравината на връзката.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето.

Следва 20 лунен ден от 22:02ч на 6 септември до 22:27ч на 7 септември

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. Трябва всичко да се довежда до край. Старайте се по-малко да разговаряте. Избягвайте празните разговори. По-малко трябва да се спи. Не трябва да се унищожава живата природа. Не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2833 0

Водещи новини