Ден за уединение и почивка

  • 27 август 2020 06:14

  • 2187
  • 0
Ден за уединение и почивка
© pexels

Луната преминава на празен ход от 15:00ч до 20:38ч. Не започвайте нищо важно.

Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията.

Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот. Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, това влюбване може да донесе психологическа травма или страдание, а също така назначената романтична среща може да завърши драматично.

Луната е Стрелец до 20:38ч - Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не се препоръчва посещение при стоматолог чак до 30 август
включително.

Луната в Стрелец донякъде води мисловните ни процеси далеч от земната логика и конкретност в областта на абстрактното мислене. Хората сега са по-щедри, великодушни,
решителни, но и приключенски настроени. Денят е подходящ за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път.

Ден за любов, смирение и прошка

В 20:38ч Луната преминава в земния знак Козирог.

Продължава 9 лунен ден до 16:27ч на 27 август (от 15:20ч на 26 август)

Този лунен ден се счита за тежък и опасен. Мнозина изпитват безпричинни страхове, безпокойство, получават главоболие, имат различни неудачи. Денят към който трябва да се
отнасяме внимателно, защото в него се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. В деветия лунен ден зачестяват броя на кавгите и конфликтите, които могат да възникнат от нищото, затова е препоръчително да се избягват контакти, особено с непознати хора. Всеки е уверен в своята правота, никой не слуша другите. Трябва да има контрол над мислите и думите си, да се опитваме да не реагираме отрицателно на хората около нас, въпреки че ще бъде много трудно да се въздържаме. На 9-ия лунен ден от всичко може да се създаде конфликт.

Ден за изцеление на кармата, в който нищо не е случайно. Развържете кармичните си възли като простите на себе си и на онези, които са ви обидили.

Следва 10 лунен ден от 16:27ч на 27 август до 17:27ч на 28 август

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Хубаво време за любов, творчество и духовно търсене. Денят носи позитивна енергия и има добри характеристики, но тъй като съвпада с празния курс на Луната, когато не е добре нищо да се предприема, няма да можем да се възползваме. В този ден става включване към егрегора на семейството. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценяват от тази гледна точка. Добре е да се открият ограниченията и трудностите, които са ви пречили в работата и живота, лесно ще откриете грешките, направени по-рано. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, да бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

Ден, в който се изявява тъмната страна на човек

Секс - Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

10 слънчев ден – Не се препоръчва много да се работи, нито да бъдете на места, където има много хора. Смята се, че е по-добре уединението, пребиваване в затворени помещения. Откритите пространства сега са лоши. Ден за натрупване на сили, не за разпиляването им. Повече почивайте!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2187 0

Свързани новини

Водещи новини