Смята се, че слугите на Дявола ръководят този ден

  • 04 август 2020 06:49

  • 4063
  • 0
Смята се, че слугите на Дявола ръководят този ден
© Pixabay

Планетата на мъжката енергия и инициативността Марс прави напрегнат аспект към планетата на успеха в бизнеса и късмета - Юпитер.

С една дума критичен ден. Не се изкушавайте да рискувате. По-голяма е вероятността към загуби и неуспех. Старайте се да бъдете акуратни и точни. Не подписвайте важни документи, особено финансови, не сключвайте договори. Не търсете сега лесните пари, избягвайте юридическите дела и всякакви инстанции, както и връзките с чужденци. Пазете се от работа с режещи инструменти и техника. Тежката и мощна планетна енергия на този ден провокира хората към агресия и насилие. По-слабите хора се нуждаят от защита. Зачестяват хулиганските прояви и вандалщината. Ако ви се появи необичаен апетит днес, то постарайте се да го овладейте. Започването на нови дела ще бъде безполезно.

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Луната е в знак Водолей до 05:29ч на 5 август

Емоциите са променливи, трудно е да се предскажат. Нуждаем се от повече свобода и нови неща, особено се усещат ограниченията, тежестта на работата, рутината на ежедневието, скучните отношения. Съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност, обаче през този период има повече прояви на нервност, внезапни емоционални кризи. Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 15 лунен ден до 21:36ч на 4 август (от 21:02ч на 3 август)

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. Смята се, че слугите на Дявола ръководят този ден. В този ден можете да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес ние получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да се контролира.

Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. Луната сега е активна и се стреми да подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма.

Възниква силно желание за плътски удоволствия, но сексът носи само краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Следва 16 лунен ден от 21:36ч на 4 август до 22:04ч на 5 август

17 слънчев ден – Денят е посветен на Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Подходящо е за нови запознанства. Хубаво е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните, както и да постоите малко на вятъра да ви подуха, да ви прочисти и зареди енергийно. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4063 0

Свързани новини

Водещи новини