Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки

  • 01 август 2020 06:03

  • 3586
  • 0
Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки
© Pixabay

Новият месец започва с опозиция на Меркурий с Плутон

Не трябва да се вземат кардинални решения, защото най-вероятно няма да са правилно взети сега. Не е реално възприятието на действителността. Голяма е вероятността за измами. Внимавайте при подписване на документи, при опериране с финансови средства. Здравето при много хора ще бъде уязвимо. Не ходете на тъмни и опасни места.

Луната е в знак Козирог до 21:12ч до 2 август

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията.  Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Вниманието на хората е насочено повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и коленете, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката. Да не се ходи при чакръкчии за намествате на кости и лекуване на гръбначния стълб.

Продължава 12 лунен ден до 19:31ч на 1 август (от 18:33ч на 31 юли)

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятни са проявите на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Ако някой се обърне към вас и сподели проблемите си, обезателно го посъветвайте нещо, което според вас трябва да се направи, за да преодолее трудната ситуация.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени духовни практики, медитации, молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство. Косата ви и така улавя духовната енергия, но ако сега подстрижете макар и няколко косъма, това ще ви настрои към енергията на здравето и изобилието.

Следва 13 лунен ден от 19:31ч на 1 август до 20:21ч на 2 август

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3586 0

Водещи новини