Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Астро-аспекти:

На 27 юли Юпитер в секстил с Нептун

На 27 юли Венера в квадратура с Нептун 

На 27 юли Меркурий в квадратура с Марс

На 30 юли Меркурий в опозиция с Юпитер

На 30 юли Меркурий в тригон с Нептун

На 1 август Меркурий в опозиция с Плутон

На 2 август Слънцето в квадратура с Уран

Луната се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог.

Благоприятни дни за подстригване –  27 (до 13:50ч), 28 (след 15:05ч), 29 (до 16:15ч), 30, 31 юли, 1 и 2 август

Благоприятни дни за боядисване на косата – 28 (след 15:05ч), 29, 30, 31 юли, 1 август

Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

27.07. 04:10 - 27.07. 07:13

29.07. 07:02 - 29.07. 10:26

31.07. 03:09 - 31.07. 14:59

02.08. 17:01 - 02.08. 21:12

Овен – Успешна и хармонична седмица, в която ще имате подкрепата на Слънцето, Венера и Марс. Желанието ви да се забавлявате и стремежът към удоволствия ще се засили. Като цяло късметът ви ще се увеличи. Творчески проекти, както и социални събития, забавления в свободното време ще бъдат успешни. Все още има болезнена точка тези дни. Меркурий се среща с Марс и Плутон в критичен аспект. Тази енергия може да предизвика трудности и гняв. Бъдете внимателни. Много е важно да заемете собствената позиция. Работете върху важните за вас неща, без значение какво мислят другите или как ви преценяват.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Телец – Енергията, която получавате от планетите ви прави енергични и убедителни. Венера няма да ви изостави със своето покровителство. Може би пътят ви е покрит с рози, но трябва да имате предвид, че някои от тях може да се окажат с тръни. Фокусът на вниманието ви ще е насочен главно към вашето семейство, домашните дела и въпроси, свързани с дома или собствеността като цяло. Подкрепата на близките ще допринесе за вашия личен успех. Доверете се на интуицията си и не слушайте съвети от хората около вас. Това може да ви спести някои сериозни пропуски и грешки в бъдеще. Таен почитател - представител на противоположния пол ще прояви признаци на внимание.

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете внимателни – 27, 28.07.

Близнаци – Преминавате през много положително развитие по отношение на самореализацията си. Нищо не пречи на вашия професионален успех. Чувствайте се свободни да се справите с малко по-трудните проекти! Потокът от информация и идеи ще се засили. Правете правилните изводи от всяка ситуация и не повтаряйте грешките си. Може да ви бъде предложена лидерска позиция в група, колектив, обществена организация. Съдбата ще облагодетелства онези Близнаци, които са активни и останат верни на своите идеали. Общуването е качество, което ще ви донесе успех.

Благоприятни дни – 27.07.; 02.08.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.07.

Рак – Очаква ви една енергична седмица, в която може да постигнете много. Имате сериозната подкрепа на Уран и Нептун. Слънцето се движи през вашия 2-ри слънчев дом на парите и заработките,  поради което материалните интереси излизат на преден план. Парите ще ви бъдат приоритет. Някои ще се замислят за смяна на нова работа или търсене на допълнителни източници на доходи. С Меркурий във вашия знак много от вратите са отворени за вас, дори да се наложи да почукате на една или друга врата малко по-трудно, все още се отварят големи възможности.

Благоприятни дни – 27, 28.07.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Лъв – Когато Слънцето и Марс се позиционират толкова благоприятно, светът е буквално отворен за вас. Сега става въпрос за обмен на идеи, среща с други хора и други възможности. Възползвайте се от положителния потенциал на този период, демонстрирайте своята сила и решителност, работете по-ефективно и проявете щедрост към другите. Всичко това ще ви помогне да постигнете лесно личните си цели и да привлечете тези, които искате да впечатлите. Разбира се, любовта също играе основна роля в настоящия момент. Привличате към себе си хората, които харесвате и желаете.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 27, 28.07.

Дева – Имате страхотни предпоставки за една силна седмица. Но квадратурата на вашият управител Меркурий с Марс също не бива да се подценява. С този аспект сте склонни да „стъпите” в нещо, каквото не трябва. Някои ще предпочитат при всяка възможност уединението. Засилва се вашата чувствителност. Може да се появи желание за благотворителни действия. Можете да започнете профилактично лечение или член на вашето семейство да изпитва затруднения в работата или със здравето. Възможно е да станете жертва на интригите на тайни врагове, насочени към подкопаване на доброто ви име.

Благоприятни дни – 27, 28.07.; 01.08.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.07.

Везни – Тази седмица Слънцето и Венера ще работят във ваша полза. Вашите перспективи са много добри. Това включва и любовта. Свободните представители на знака трябва да държат очите си отворени. Двойките преоткриват общи интереси. Ще създадете нови приятелства, както и ще се радвате на старите. Ще проявите щедрост и готовност да помагате на другите. На хоризонта ви може да се появи привлекателен човек, който ще покаже признаци на внимание към вашата особа. Трябва да сте по-внимателни с паричните средства. Няма да има конкретни проблеми с парите, но е възможно да искате да направите скъпа покупка и това да разклати бюджета ви.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Скорпион – Слънцето в знак Лъв е в квадратура към вашия знак, затова понякога не ви е лесно да прецените кое е добро за вас и кое не. Понякога се преуморявате. Тази седмица  има висок риск да прекалите отново със себе си. Вашата самоувереност и сила на волята ще бъдат подложени на изпитание. Възможно е да възникнат трудности, свързани с вашите родители, шефове или други хора, свързани с властта. Проблемите се създават най-вече от вашето поведение и отношение към вашите отговорности. Прекарвайте повече време с половинките си, търсете общи интереси и се занимавайте с нещо заедно.

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете внимателни – 27, 28.07.

Стрелец – Слънцето и Марс чудесно ви стимулират и  проправят пътя за вас през седмицата. Ще се чувствате изпълнени със сила и енергия. Положителната енергия се пренася и във вашите проекти, планове и резултати в професионален успех. Възможни са контакти с интересни хора. Не трябва да се доверявате на съветите на човек, който очевидно се опитва да спечели вашето доверие. Не се опитвайте да прикривате лошото си настроение, а да се отървете от причините, които са го причинили. Вашите неразположения са малки и мимолетни, така че не се притеснявайте за тях! Просто трябва да си починете малко, да се успокоите.

Благоприятни дни – 27.07.; 02.08.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.07.

Козирог – За съжаление Меркурий е в напрегнат аспект към вашия знак и предстои да се срещне в квадратура с Марс. Това означава, че няма да получите подкрепа в решаващи моменти и някои неща ще се объркат. Просто бъдете подготвени и не очаквайте твърде много. Може да изпитвате постоянен стрес, постоянно да трябва да преодолявате нещо, да се борите за нещо. Въпреки това ще бъдете решителни и изпълнени с воля да се справите с трудностите. Пренебрегването на работните ви задължения може да ви донесе различни видове проблеми. В четвъртък проявете повече старание. Внезапно могат да пламнат чувства, да се появят нови запознанства, стремеж към забавление, неочаквани решения, флирт - всичко това може да се случи неочаквано. Сексуалният потенциал също се увеличава.

Благоприятни дни – 27, 28.07.

Бъдете внимателни – 01, 02.08.

Водолей – През тази седмица Марс не само укрепва самочувствието ви, но и физическата ви сила. Буди огромна амбиция, което ви отвежда голяма крачка напред и накрая малко по-близо до дадената цел. Просто имате наистина добри звезди сега. Но това не трябва да е причина да сте безразсъдни. Има и подводни камъни, които ще трябва да заобикаляте предпазливо. Много е вероятно да влезете в открит конфликт и конфронтация с партньора си. Могат да се случат внезапни и неочаквани неща, затова бъдете много внимателни, също така, когато пътувате, тъй като са възможни транспортни проблеми, аварии.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете внимателни – 27, 28.07.

Риби – Тази седмица Нептун, вашата управляваща планета, е на ваше разположение. Той среща Меркурий в тригон и Юпитер в секстил (именно с него той ви приближава към чудесата на живота). Във вторник ще се чувствате особено романтично, ще привличате погледите на околните. Шефовете ще оценят работата ви, възможно е да получите бонуси и не е задължително да са само материални. Въпреки това, звездите препоръчват през този период да не се претоварвате и да си позволявате да се отпускате по-често. Възможно е да имате притеснения относно работата си или здравето – вашето собствено, на домашен любимец или на член на семейството. Упражнения, чист въздух и здравословен сън - това са „трите кита“, които ще ви помогнат да поддържате добро здраве при всякакви условия! Не се разстройвайте заради дреболии, гледайте на живота с повече оптимизъм.

Благоприятни дни – 27, 28.07.; 01.08.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.07.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Харесва ли ви дуетът на Азис и Папи Ханс?

Харесва ли ви дуетът на Азис и Папи Ханс?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.