Днес лесно могат да ви урочасат лоши очи

  • 29 юни 2020 06:06

  • 3584
  • 0
Днес лесно могат да ви урочасат лоши очи
© Pixabay

От 16:03ч Луната преминава на празен ход до 01:50ч на 30 юни. - Да не се предприема нищо важно. Не подписвайте договори, не правете сериозни покупки. Занимавайте се само с обичайната си работа, без всякакво усилие или почивайте.

Луната е в знак Везни до 01:50ч на 30 юни.

Луната във Везни носи добро и радостно настроение. Прави ви ни по-контактни. Подходящо за срещи със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания. Благоприятно се отразява и върху семейните отношения, лесно се стига до компромиси.

Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Продължава 8 лунен ден до 14:46ч на 29 юни (от 13:33ч на 28 юни)

Продължава денят на промените и вътрешната трансформация.  Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция.

Ден на промените, в който могат да настъпят непредвидени събития, да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Настроението може да е променливо.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти.

В този период се препоръчва да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

Следва 9 лунен ден от 14:46ч на 29 юни до 16:00ч на 30 юни

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лоши очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Изчистващата баня ще е само от полза. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото - физически и ментално. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна.

В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. После ще се питате: ”Сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Съновиденията, които предстоят показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни сънища.

11 слънчев ден - Ден на промените. Не планирайте нищо в този ден, систематичните действия са нежелателни. Старайте се да откриете Бог в себе си. Хубаво е да се занимавате с творчество, рисуване, поезия, музика. Опитайте се да общувате лесно, да правите радостни изненади на другите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3584 0

Водещи новини