Седмичен хороскоп от 15 до 21 юни

  • 15 юни 2020 09:25

  • 6820
  • 0
Седмичен хороскоп от 15 до 21 юни
© Pixabay

Астро-аспекти

На 18 юни Меркурий става ретрограден в знак Рак

На 18 юни Марс в секстил с Плутон

На 20 юни Марс в секстил с Юпитер

На 20 юни Слънцето преминава в знак Рак – настъпва лятно слънцестоене

На 21 юни – Новолуние в знак Рак в 09:43ч и частично слънчево затъмнение

Луната ще се движи през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак.

Благоприятни дати за подстригване –  15, 18, 20 юни

Благоприятни дни за боядисване на косите – 15, 17, 18, 20 юни

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

16.06. 03:51 - 16.06. 12:37

18.06. 15:03 - 19.06. 00:01

20.06. 00:48 - 21.06. 09:03

Овен – Скъпи Овни, тази седмица ще имате подкрепата на Слънце, Венера и Сатурн. Спънки ще имате от страна на Меркурий, Юпитер и Плутон.

Енергията от Слънцето в Близнаци ви насърчава да се придържате към едно нещо, не се отказвайте. Квадратурата на Юпитер не е непременно отрицателна за вас, защото тя ви изпраща импулси за по-бързо напредване на определено нещо в живота ви.  Венера дава на вашия любовен живот нова инерция. Меркурий става ретрограден от четвъртък и често няма да сте в мир със себе си. Освен това можете бързо и лесно да се включите в процеси, които не са добри за вас и трябва да се научите да казвате „не” понякога. В момента обаче сте и под напрежение по време на работа. Трябва да правите щедри почивки, за да не „изгорите”.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 21

Телец – Скъпи Телци, тази седмица ще бъдете под покровителството на Марс, Юпитер, Плутон и Нептун. Уран и Сатурн могат да ви създадат проблеми.

Марс ще ви пренесе на гръб през седмицата и няма да ви подведе. Вие сте уверени в себе си и доста убедителни. С него, Юпитер и Плутон лесно можете да постигнете това, което е наистина важно за вас.  Те са на ваше разположение. Вашите проекти са лесни за изпълнение. Това ще ви помага във всички области на живота. Имате сили да се отстоявате. И заедно с Нептун ви предоставят вдъхновение, повече креативност и прекрасни емоционални срещи. Преизпълнени сте със сила и самочувствие като за двама. Необвързаните от вас сте отворени за нови неща, но няма да прелитате от цвят на цвят, докато флиртувате, а ще оставите всичко да се случва спокойно.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Близнаци – Скъпи Близнаци, тази седмица ще ви подкрепят Слънцето, Венера и Сатурн. Спънки могат да се очакват от страна на Марс и Нептун.

Меркурий, вашата управляваща планета ще стане ретроградна в четвъртък. Това ще е смущаващо в определени ситуации и може да действате лекомислено. Не позволявайте да се объркате. Сега ви дава шанса да изчистите недоразумения, несъответствия или стари спорове/конфликти. Дори и да сте взели назаем пари от някого, сега е подходящ момент да ги върнете обратно. Въпреки това се препоръчва предпазливост при извършване на нови покупки, особено що се отнася до технически устройства. В същото време обаче Слънцето е ваша силна опора. В крайна сметка винаги сте на правилното място в точното време и трябва да разчитате на вътрешното си вдъхновение. Между новите почитатели може да намерите и възможен партньор. 

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Рак – Скъпи Раци, ще получавате благоприятно влияние от Слънце, Марс, Уран, Нептун, но проблематични ще са Юпитер и Плутон.

С влиянието на Меркурий, който се подвизава във вашия знак, думите ви са все на върха на езика.  Иначе не сте толкова приказливи, но трябва да внимавате какво казвате и най-вече да не давате прибързани обещания, защото лесно могат да се превърнат в бумеранг. Под вълшебното новолуние във вашия знак (и слънчево пръстеновидно затъмнение) е важно да сте отворени и любопитни, да приемате добре други гледни точки. Можете да се възползвате и да научите много нови неща. Използвайте социални медии, мрежи и всичко, което може да ви доближи до правилните хора. Марс пришпорва свободните представители на знака в търсене на своята половинка. Активното търсене може да донесе успех. При двойките нещата вървят по инерция.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 21

Лъв – Скъпи Лъвове, ще изпитате благоприятното влияние на Венера и Слънцето, а спънки може да създадат Уран и Сатурн.

Можете да бъдете много доволни от себе си и с представянето си.  Като Лъв не ви е трудно да се поставите в правилната светлина в работата си. Това работи още по-добре, тъй като Слънцето и Венера също полират вашето изображение. Използвайте силата на Сатурн и влагайте повече отговорност от себе си в работата си! Вие се справяте със задачите си с радост и увереност. Важно е също така да обърнете внимание на Меркурий, който ще обърне движението си от четвъртък. Недоразуменията могат да се промъкнат на пръсти. Новолунието (и слънчевото пръстеновидно затъмнение) се проявяват във вашия 12-ти слънчев дом и това ви отслабва. Но трябва да възприемете всичко като възможност и да направите нещо повече за здравето си. Вие сами знаете най-добре какво е добро за вас.

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Дева – Скъпи Деви, тези звезди ви дават късмет и успех – Меркурий, Юпитер, Уран, Плутон, за разлика от Слънцето, Венера, Марс и Нептун.

Тази седмица Марс среща Юпитер и Плутон в секстил. Това са много положителни влияния, които определят курс към късмет и успех. За успех, на който отдавна имате право и който сте спечелили с много старание и добри идеи. Магическото новолуние и слънчевото затъмнение ви правят особено креативни. Ще бъдете бързи, смели и сръчни. Меркурий става ретрограден от четвъртък и трябва да внимавате малко по-добре. Марс предполага, че сте склонни да надценявате силата си, затова Венера препоръчва да поставите голям акцент върху релаксацията по време на този период. Тази седмица би била идеална за отпускане и по възможност да отделите няколко почивни дни за отдих и грижа за себе си. 

Благоприятни дни – 17, 18, 21

Бъдете внимателни – 19, 20

Везни – Скъпи Везни, ще получите подкрепата от Слънце, Венера и Сатурн, но не така ще стоят нещата с Меркурий, Юпитер, Плутон.

Тази седмица Меркурий ще ви изправи пред някои предизвикателства, тъй като от четвъртък става ретрограден. Но ако сте подготвени, можете да реагирате спокойно и да вземате правилните решения или предстоящите проблеми да задушите още в зародиш. Много е важно внимателно да боравите с парите си. Може да се наложат неочаквани разходи и да прибегнете до скритите резерви. Луксът не трябва да надвишава бюджета ви сега. Вълшебното новолуние, заедно с пръстеновидното слънчево затъмнение ще ви покаже нови възможности и нови житейски перспективи. Венера дава всичко от себе си за вашето любовно щастие.  Двойките проявяват голямо разбиране един към друг по време на общуване и ще изживеят страстни моменти в леглото.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 21

Скорпион – Скъпи Скорпиони, ще изпитате благотворното влияние на Меркурий, Марс, Юпитер, Нептун и Плутон. За съжаление няма да имате подкрепата на Сатурн и Уран.

Марс ви прави по-агресивни, но ви дава много енергия, а Меркурий  - доста умни, находчиви и комуникативни и като резултат никой не може да преговаря толкова умело като вас. Марс се среща с Плутон и Юпитер в положителни секстили. Под тези звезди ще се чувствате мощни и енергични. Вие сте достатъчно силни, за да се справите с нещата, които стоят пред вас. Също така внасят движение и във вашия любовен живот. Силните импулси ви вдъхновяват да развиете по-еротична изтънченост и страст. Вашият сексапил е много впечатляващ и въздействащ върху партньорите ви. Сега можете да покажете още веднъж защо имате репутация на най-страстните съблазнители на зодиака. 

Благоприятни дни – 21

КозироБъдете внимателни – 17, 18

Стрелец – Скъпи Стрелци, вие оставате на добрата воля единствено на Сатурн. Няма да получавате добро влияние от Слънцето, Венера, Марс и Нептун.

Въпреки това Венера допринася за нови идеи и вдъхновение. Меркурий ще започне да се движи обратно от четвъртък, но той не може да ви спре по пътя към успеха. Сатурн ви прави предпазливи и събужда способността ви да спестявате, както и да търсите по-евтини оферти. Ще е необходима по-прецизна координация, за да продължите да работите ефективно. Мобилизирайте силните си качества и ги използвайте целенасочено. Важно е да отделяте достатъчно време за себе си – за отмора, за забавление. Венера и Марс ви обстрелват с кръстосан огън и причиняват вълнения във връзката. 

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Козирог – Скъпи Козирози, ще имате подкрепата на Марс, Юпитер, Уран и Нептун. Ще ви създават пречки Меркурий и Плутон.

С Марс, Плутон и Юпитер зад вас ставате по-силни и по-уверени, отколкото сте били от доста време насам. С тяхната подкрепа вече можете да постигнете по-добри резултати. В момента всичко се развива положително за вас. Можете да убедите другите във вашата гледна точка, да имате оригинални идеи и да покажете специални умения, особено в преговорите.  Сега можете по-добре да отстоявате собствените си интереси и да постигнете впечатляващи резултати. Но е добре да почивате от време на време. Вие също имате ограничена сила. Благоприятно време както за тези, които имат връзки, така и за свободните представители на знака. Сега всичко може да се случи много бързо.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 21

Водолей – Скъпи Водолеи, получавате благотворното влияние на Слънцето и Венера. Уран и Сатурн по-скоро ще ви възпрепятстват.

В момента се чувствате уравновесени и в добро състояние, поради което не се страхувате от никакво предизвикателство. Работата ви може да добави много към самоутвърждаването ви. Представяте се добре и най-накрая получавате признанието, което заслужавате за труда си. Но не прекалявайте, когато избирате задачите си. По-добре малко по-малко, но да го направите правилно. Слънцето и Венера ви правят секси и много щастливи. Необвързаните са в настроение за флиртуване и очароват със своя чар. Имате положително лятно усещане.

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Риби – Скъпи Риби, ще получавате благоприятно влияние от Марс, Уран и Плутон. Няма да имате подкрепа от Слънце, Венера и Нептун.

Тази седмица Марс ви подкрепя от вашия знак. Среща Плутон и Юпитер в секстили. Това са прекрасни аспекти, които извличат най-доброто от вас и ви насърчават. Изпълват ви със сила, оптимизъм и ентусиазъм. Нещата ви се получават лесно и добре. Изпитвате задоволство от себе си и от живота. Свободните представители на знака могат да срещнат човек, който ги допълва перфектно, независимо дали в любовта или в приятелството. Много от обвързаните също ще изживеят своята страстна фаза в леглото.  Хармонията, която ви придружава тази седмица е като черешката на тортата.

Благоприятни дни – 17, 18, 21

Бъдете внимателни – 19, 20

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6820 0

Свързани новини

Водещи новини