Мистериозен и творчески ден

  • 12 юни 2020 06:10

  • 3222
  • 0
Мистериозен и творчески ден
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 00:04ч на 14 юни

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, добре е за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата, пръстите. Може да провеждате лечебни процедури на тези области, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.

21 лунен ден от 01:37ч на 12 юни до 02:02ч на 13 юни

21 лунен ден е силно енергичен, с космически оттенък. Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Време за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Препоръчва се да сте в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

24 слънчев ден - Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Добре е денят да се посвети на пост и молитва. Добре е да се направи изчистване организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с почистване на дома, ремонт и реставрация. Приветства се ръчния труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3222 0

Свързани новини

Водещи новини