Ден, в който лесно се изпада в заблуждение и се правят грешки

  • 11 май 2020 06:21

  • 3120
  • 0
Ден, в който лесно се изпада в заблуждение и се правят грешки
© Pixabay

Сатурн става ретрограден, Меркурий влиза в знак Близнаци.

Меркурий е в квадратура с Марс – думите имат голяма сила, идеите могат да мотивират действията. Импулсивно ще се реагира на чутото, гневни реакции на това, което не ни харесва да чуваме. Нарастват злополуките и инцидентите, да се внимава при работа. Следва да се провери дали са в изправност кабелите и възможни източници за пожар на работното място и оборудването. Не влизайте в спорове с мъже и агресивни шофьори по пътищата. Грешен избор на посоката, лошо време и други физически препятствия могат да попречат на пътуването.

Може да са наруши постъплението на информация и комуникациите. Бъдете внимателни и пазете ръцете и пръстите от рани и изгаряния. Освен това е възможно да изпитате главоболие и нервно напрежение. Споровете и разногласията са характерни за това време. Въпреки потенциалните проблеми, този период се характеризира с изобилна и стимулираща енергия. Не е благоприятно времето нито за сключване на сделки, нито за хирургични операции.

Луната е в знак Козирог до 18:40ч на 12 май

В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, напряко. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници.

Доминиращ 19 лунен ден от 00:16ч на 11 май до 01:12ч на 12 май

Неблагоприятен ден. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Днес лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки.

Новите идеи за проекти, които се появят в този ден са съблазън и илюзия - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и едва тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши с провал. Отложете финансовите дела и операциите с недвижима собственост. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие. Учението изисква висока концентрация.

Тежък период за бизнеса. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения - Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с колегите си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно.

Сексът е добре да се избягва.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

22 слънчев ден – Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно, от всякакви зависимости. Могат да станат резки промени в живота. Денят не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3120 0

Свързани новини

Водещи новини