Ден на Бялата Луна, на Христос и християнската вяра, на любовта, милостта и състраданието

  • 04 май 2020 06:05

  • 3009
  • 0
Ден на Бялата Луна, на Христос и християнската вяра, на любовта, милостта и състраданието
© Pixabay

Венера в квадратура с Нептун - хората могат да бъдат непостоянни в чувствата си, прекалено чувствителни, подложени на идеализация и влиянието на въображението. Любовните отношения ще бъдат подложени на изпитание. Не предявявайте претенции към партньорите си и не изневерявайте. Вибрациите на аспекта са по-неблагоприятни за жените. Лесно могат да изпаднат в униние и меланхолия. Можете да претърпите загуби, кражби или измами във всичко свързано с парични средства. Лесно може да се получи алкохолно натравяне. Бъдете внимателни с наркотичните и лекарствените средства.

Луната се движи на празен ход от 05:26ч до 10:11ч. Период, в който нищо важно не трябва да се предприема.

Луната е в знак Дева до 10:11ч, след което преминава в знак Везни.

Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Луната във Везни носи добро и радостно настроение. Прави ни по-контактни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания.

Благоприятно се отразява и върху семейните отношения, лесно се стига до компромиси. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Продължава 12 лунен ден до 16:47ч на 4 май (от 15:31ч на 3 май)

Ден на Бялата Луна, ден на любовта, на Христос и християнската вяра, на милостта и състраданието. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост. Добре е да се посвети повече време на дома, семейството.

Символи - Чаша (Чашата на Граала), сърце. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Това време не подхожда за активна и бурна дейност. Не трябва да се сключват важни сделки, да се подписват важни контракти, неподходящо за купуване-продаване на недвижима и движима собственост, търговски и финансови операции.

Най-добрият ден за започване на лечение. Не трябва да претоварвате сърцето. Подходящо е за работа със сърдечната чакра, за зареждане на лечебна вода, медитация върху топаз. Полезно е да се чете историческа информация, окултна литература, информация за реинкарнацията и кармата. Не яжте груба храна, пийте много течности (сокове).

Не трябва да плачете и да се сърдите. Ако го допуснете, ще останете дълго в това състояние. В този ден са нужни прояви на милост и състрадание. Този, който не ги прояви, също няма да получи милост от другите. Енергията на деня предразполага за правене на добро. Подходящо за дарения, милостиня, благотворителност.

Следва 13 лунен ден от 16:47ч на 4 май до 18:05ч на 5 май

Всичко, което ви заобикаля ви дава важна информация, която трябва да запомните. Възможно е да се върнат отново стари проблеми. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на даден проблем, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин

15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3009 0

Свързани новини

Водещи новини