Какво ви вещаят звездите за месец май

  • 01 май 2020 10:25

  • 24562
  • 0
Какво ви вещаят звездите за месец май
© Pixabay

Овен – Май месец ще бъде особено важен. Месецът ще изисква от вас съзнателни усилия и енергична активност. Ще са необходими повече действия и амбиции, за  да намерите нови възможности за лична и професионална реализация или да направите важни промени.

Благоприятно време за реорганизация на семейните ви дела, предвид настоящата ситуация в страната.

В този период много от вас ще почувстват липса на енергия и страстно желание да се отпуснете. За да се разсеете малко от належащите проблеми, организирайте пролетно почистване у дома. И се отървете от стари неща, които заемат свободно пространство и забавят потока на необходимата ви енергия във вашия дом.

Неблагоприятен период за закупуване на недвижими имоти, за уреждане на наследствени имоти. Не действайте импулсивно и внимателно обмисляйте конкретната ситуация. Последният месец на пролетта трябва да бъде посветен на самоусъвършенстването.

От 13 май Венера започва да се движи ретроградно, така че през останалото време на месеца вероятно ще има забавяне в работата и делата ви. Възможни са пропадане на споразумения, трудности при разрешаването на конфликти и други неприятности. Но не се безпокойте, всичко това е временно.

Съответно този период е нежелателно да планирате ангажименти, сватби, начало на съвместния живот. Отношенията могат да завършат по тъжен начин. Ще има причини за конфронтация и конфликти, ще има поводи и за радост и удовлетворение.
Много положителни промени се очакват в личния ви живот при мнозина. Ще бъдете изпълнени с романтика. Без сами да го очаквате, можете да се увлечете от красив/а непознат/а.

Телец – Скъпи Телци, съвпада на Меркурий с Уран във вашия знак още в самото начало на май, ще ви даде нови идеи как да фокусирате бизнеса си и какви нови проекти да стартирате. Най-важното е да разработите идеите си и да започнете да се организирате, за да започнете да ги реализирате. Дни по-късно Венера ще влезе в квадратура с Нептун, поради което ще бъдете възпрепятствани от липсата на материални и финансови ресурси.

Меркурий ще направи секстил с Нептун и тригон с Плутон и Юпитер, което ще ви даде добър усет как да се приспособите към текущата ситуация в бизнеса (работата си) и финансовата област и как да запазите стабилни приходите си.

Човек на по-високо положение, ще ви помогне, като ви подкрепя. Ще станете много по-спокойни от преди. 

Някои от негативните тенденции този месец са свързани с нежелани състояния на меланхолия, летаргия, безразличие или прекомерна чувствителност към думите и действията на хората около вас. Не бива обаче дълго време да изпадате в пасивно състояние. Някои събития ще ви изненадат, защото ще ви дадат нови възможности за изпълнение на ваши планове или идеи.

Ще имате променливо и нестабилно здраве, защото ще бъдете много чувствителни към стресови обстоятелства. Трябва да се постараете да намирате време, за да възстановите енергията си. Някои Телци са застрашени от сезонни алергии.

Като цяло ще бъдат добри отношенията ви с партньорите ви, само понякога чувствата ви ще бъдат променливи.

Свободните представители на знака през май ще бъдат много активни в социалните мрежи и в различни сайтове за запознанства. Ще имат интензивна комуникация и не малко от вас ще попаднат на интересни хора. Голям е шанса точно в края на месеца изведнъж ще срещнете някой, който ще отговори на повечето от вашите любовни нужди. Но все пак бъдете безкрайно внимателни и не толкова доверчиви.

Близнаци – Скъпи Близнаци, Марс във Водолей до 12 май ще ви направи по-бързи и амбициозни, за да можете да постигнете целите, които искате. След това планетата ще премине в знака Риби. Ще бъдете заети с редица различни дела, което постепенно ще ви изтощи, защото ще ви бъде трудно да организирате всичко.

Сатурн, Венера и Юпитер ще станат ретроградни през втората десетдневка на май. Това ще ви забави в развитието на големи и дългосрочни проекти, ще ви затрудни финансово и ще бъдете принудени да отделите много време и усилия, за да функционирате оптимално. Ще трябва да се приспособите към обстоятелствата.

Помислете внимателно, преди да кажете нещо, не хвърляйте думи на вятъра, за да не съжалявате.

През третата десетдневка на май Слънцето ще влезе във вашия знак и вашият авторитет и лидерство ще излязат на преден план. Безработните Близнаци ще могат да започнат нещо, което могат да правят от дома си. Това може да бъде работа на непълно работно време или на свободна практика. Покажете на всички, че има потенциал във вас и че имате добър шанс да заблестите в непосредствената си среда.

Квадратурата на Меркурий с Марс на 11 май ще създаде предпоставки за нараняване в дните около датата, така че бъдете предпазливи. Също така внимателно трябва да боравите с остри инструменти и предмети. Ще бъдете чувствителни към стрес и са възможни психосоматични разстройства. През втората половина на май ще имате стабилно здраве и вашият имунитет ще се повиши.

Що се отнася до любовта, ще се чувствате добре. Трябва да разберете, че при сегашната ситуация всичко се променя. Поддържайте връзката си възможно най-хармонична. 

Преди да се ангажирате с нещо, анализирайте го добре. Марс във Водолей до 12-ти май, засилва със своята енергия вашите чувствени апетити.   Венера в Близнаци ще ви направи по-привлекателни и щедри в изразяването на чувствата си. По-съблазнителни и привлекателни, Близнаците ще имат по-голям брой възможности с противоположния пол.

След 12-ти (до 28 май) Меркурий пристига във вашия знак и се присъединява към Венера за сантиментална разходка, пълна с приказки! Отличен комуникатор, Меркурий насърчава вашите усилия за общуване. На 20-ти май Слънцето се присъединява и засилва силата на Венера и Меркурий: великолепен край на месеца!

Рак - Месец май ще е твърде уморителен за мнозина Раци, тъй като повечето от планетите преминават през земните знаци. Липсата на вода, вашият основен елемент, ще промени темперамента ви и ще ви накара да искате да се затворите вътре в черупката си. Ситуацията показва, че трябва внимателно да претегляте всяка стъпка, за да не се обърнат нещата срещу вас в бъдеще. Марс ще влезе в Риби през втората десетдневка на месеца и ще ви донесе промяна и нестабилност в работата и кариерата. Избягвайте нови инвестиции и следете разходите.

Да имате Юпитер в опозиция със сигурност не е добра новина, но тази планета, (планетата на голям късмет) иска само да разберете, че в определени моменти от живота е необходимо да нямате доверие на някои хора, не вярвайте във всичко, което ви е обещано и продължете сами, но с много внимание.

Сатурн може да доведе при някои до песимизъм, чувство на самота, депресия и ограничения. 

Ще ви е трудно да се отпуснете и да се забавлявате.  Може да се върне стара любов в живота ви или повторение на уроци, които не сте усвоили. По-дългите връзки ще са в изпитание, а ако сте сами, възможно е да срещнете кармичен партньор.

За съжаление присъствието на Венера в дванадесетия астрологичен сектор на вашия хороскоп (домът на изпитанията) означава, че можете да срещнете големи и малки пречки в любовта. Ще почувствате, че връзката ви с любимия човек става малко монотонна и отношенията по-хладни. Марс, през втората част на май също може да ви създаде някои трудности в семейството.

Сексът е задоволителен и може да бъде печелившо тайно оръжие за подобряване на отношенията ви и във всеки случай за намаляване на проблемите.

Слънцето ще направи тригон със Сатурн през втората половина на май и ще ви позволи да установите хармония и стабилност с любимия човек, като успеете да постигнете една важна обща цел. Това ще внесе свежест във връзката ви с партньора ви. Ще имате повече време за споделяне на интимни моменти.

Вашето здраве ще бъде стабилно през първата половина на май. Ще се придържате към всички превантивни здравни мерки и ще бъдете дисциплинирани във всичко. Ще ви липсва движение, така че ще трябва да го компенсирате с ежедневните физически упражнения. От 14 май Юпитер ще бъде ретрограден, което ще доведе до спад на имунитета ви.

Лъв –  Скъпи Лъвове, през този месец ще бъдете по-фокусирани върху работата и финансите, отколкото върху личния живот и семейството.  Много е възможно вашата работа и бизнес средата ви да са нестабилни и да има големи промени в организационната структура.

В началото на май един лош аспект на Венера и Нептун (планетата на заблудата и измамите), може да ви накара да сбъркате и да направите грешен ход!

Ще се борите смело с всички несгоди, пречки, ангажименти, които тепърва започват да се трупат. Оптимизмът ще ви изпълни през петия месец на годината, така че ще бъдете вдъхновение за много други, които се нуждаят от позитивност.

Ще трябва да се грижите за здравето си. Работете върху повишаване на имунитета. Също така намирайте начини да се отпуснете и да намалите стреса. Необходимо е да спортувате редовно, но и да почивате достатъчно добре, за да повишите енергийното си ниво.

Когато става въпрос за сериозни любовни връзки, време е за малко почивка. Въпреки че сте изпълнени с енергия и желание да си партнирате, всичко в тези дни се свежда повече до платонични контакти. Марс може да създаде напрежение в партньорствата ви. Ако прекарвате прекалено много време заедно, можете започнете да се изнервяте един друг. Разговорите и честността най-много ще ви помогнат да се справите с емоционалните смущения. Възможно е да влезете в тайни отношения.

Свободните членове на знака ще имат възможност да блестят и да се открояват и по този начин да бъдат забелязани от противоположния пол. 

Ще излъчвате чувственост и сексапил и никой няма да остане безразличен към външния ви вид.

Когато Венера започне своето ретроградно движение на 13 май, може да откриете, че някой от приятелите ви се отдалечава от вас. Ако това наистина стане, няма да сте сигурни защо се случва. Малко детективска работа ще бъде полезна и в крайна сметка може да разберете, че не е ваша вината. Освен това е възможно вашият приятел/ка да преминава през труден период и вместо да потърси подкрепа, да се оттегли от всички. Направете каквото можете, за да помогнете.

Дева – Скъпи Деви, през май ще вложите цялата си енергия в професионалното поле, с изключение на тези, които се опитват да завладеят сърцето на колега. Въпреки проблемите, които могат да възникнат, ако знаете как да се справите с тях умело, дори бихте могли да бъдете в по-добра позиция, отколкото сте били преди. Вие обаче имате достатъчно способности да се измъкнете от негативните състояния и да продължите по пътя си.

Най-важното ще бъде да стоите далеч от противоречията и да бъдете предпазливи.

Сатурн, преминаващ през сектора на вашето здраве, ще премине в ретроградна фаза на 11 май, причинявайки спад на имунитета ви. Ще ви трябва повече почивка, тъй като лесно ще се изморявате. Вашата чувствителност към стрес ще бъде засилена, което ще доведе в някои случаи до психосоматични разстройства. Имунитетът ви ще се засили през третата десетдневка на май и здравето ви ще стане по-стабилно.

На 4 май Венера влиза в квадратура с Нептун - ще трябва да внимавате за неясноти, измами.

Избягвайте тайни във вашата връзка, тъй като това може да доведе до загуба на доверие и сериозни негативни последици.

През втората половина на май Юпитер, който се намира във вашия сектор на любовта, ще премине в ретроградно движение и ще доведе до студенина и отчуждение между вас и любимия човек. Правете всичко възможно да разрешите разногласията, като говорите честно и обръщате повече внимание и проявявате състрадание към любимия човек. Най-важното ще бъде да внесете нещо ново във връзката си, за да не бъдете затиснати от монотонността.

Тъй като Девите са взискателни и перфекционисти и в любовта, поради това на свободните представители на знака им е трудно да намерят подходящ партньор. Ще ви бъде трудно да откриете човек, с когото можете да намерите достатъчно общи неща, с който да поискате да се свържете. Мечтаете за изящество и поставяте всеки  под лупа. Ще имате много възможности, в зависимост от степента ви на късмет. По принцип винаги сте потопени в настоящето и ви е трудно да се концентрирате върху бъдещето.

Везни – Скъпи Везни, посрещате новия месец малко нервно и колебливо. Венера в квадратура с Нептун в началото на месеца ще ви донесе трудности и липса на подкрепа. Ще се изисква голямо търпение от вас, защото ще преминете през някои изпитания, които ще определят вашето основно развитие в бъдеще.

Говорете по-малко, слушайте повече и натрупвайте важна информация и знания. Може да има някои промени свързани с работата ви. Ще бъдете по-добре организирани в областта на парите и ще планирате добре своите приходи и разходи.

Май благоприятства краткосрочните планове. Бъдещето е изключително интересно и привлекателно, като магнит. Ще бъдете по-чувствителни и сантиментални. Меркурий в Близнаци ще ви даде повече дързост и динамика след 12 май. Решени да наложите своето виждане, вие ще защитавате своите гледни точки, дори срещу мнението на другите. Цялата тази сила обаче също крие безпокойство и нервност, така че може да реагирате зле на най-малката провокация. Сатурн ще ви помогне да възстановите контакт с реалността, като същевременно ще премахнете всичко, което не е функционално за вашия растеж. Меркурий в секстил с Нептун и тригон с Плутон и Юпитер през първата половина на месеца ще ви дадат усещане как да преодолеете препятствията.

Първите дни на май ще бъдат най-деликатните, що се отнася до здравето. Прекомерни нерви, умора, главоболие и други притеснителни симптоми. За щастие те ще минат без усложнения или продължения. На 4 май Венера влиза в квадратура с Нептун, който е в полето на вашето здраве, което ще накара някои да изпитат хормонални нарушения и са възможни алергични реакции, особено ако сте чувствителни към цъфтеж и цветен прашец. В този случай се препоръчва да използвате антиалергени.

Вашето здраве ще бъде по-стабилно през втората половина на май. Започвайки втората седмица на месеца, здравето ви постепенно ще започне да се подобрява. Ще се почувствате съживени и ще се посветите на различни дейности.

Този месец ще подновите приятелството с човек, с когото сте имали интересни преживявания в миналото.

Първата десетдневка на май ще прекарате в приятно общуване с любимия човек и ще измислите как да запълните времето си заедно. В началото на втората десетдневка обаче Меркурий ще се изправи в квадратура с Марс и ще има преходни раздори, когато докосвате теми, които ще разпалят напрежението между вас двамата. Имате нужда от повече толерантност. Марс ще влезе в Риби на 13 май и допълнително ще влияе върху нестабилността във взаимоотношенията с вашия партньор. И двамата ще променяте настроенията си често и ще бъде трудно да се хармонизирате. Ще се стабилизирате в края на май. Много Везни в партньорствата ще преминат през напрежение и преосмисляне на отношенията и връзките.

Скорпион -  Скъпи Скорпиони, през май ще създадете нови приятелства, които по един или друг начин ще ви обогатят с нещо ново. Влиянието на новите хора върху живота ви ще бъде положително.

През целият месец ще срещате спънки, които ще попречат на изпълнението на работните ангажименти. Това може да бъде забавяне при подписване на договори, отпускане на кредити и т.н.

Звездите предупреждават по-темпераментните Скорпиони да бъдат предпазливи при изпълнението на проектите си.

Квадратурата в първите дни на месеца на Венера с Нептун, предупреждава да избягвате всякакъв вид инвестиции, бизнес и финансови рискове, тъй като няма да можете да прецените добре възможностите си и в резултат може да понесете сериозни загуби. Ще срещнете затруднения и в други сфери. Меркурий в секстил с Нептун и тригон с Плутон и Юпитер, ще ви позволи по-добре да планирате и организирате дейностите си с бизнес партньорите. Ще успеете в преговорите и сферата на търговията.

На 11 май Меркурий ще влезе в знака Близнаци, където е в силна позиция и ще ви позволи да имате по-ясен поглед върху текущите парични потоци. Този месец поради засиленото напрежение в ежедневието ви, трудно ще вземате бързи решения и често ще възникват конфликти дори с тези, от които най-малко очаквате.

Въпреки че здравето ви ще бъде стабилно през по-голямата част от май, вашата чувствителност към стрес ще се засили, което ще доведе до някои емоционални разстройства. Необходимо е да правите упражнения за релаксация всеки ден.

Връзката на Меркурий с Уран в началото на май ще ви мотивира да дадете на емоционалния си партньор поредица от предложения за това как можете да прекарате време заедно и как да обновите връзката си, да внесете свежест в отношенията си.

Венера, която ще стане ретроградна на 13 май,  ще доведе до частично охлаждане между вас и любимия човек. Механизмите, които използвате за постигане на целите си, обикновено са донякъде манипулативни и понякога принудителни. Мнозина ще имат голямо желание за нови преживявания. Избягвайте обаче страничните флиртове, ако държите на човека до себе си.

На романтично ниво някои представители на знака няма да могат да установят стабилни отношения. Скорпионите, които все още нямат партньор/ка, могат да го/я намерят в широкия си приятелски кръг. Уран ще предостави на някои любов от пръв поглед.

Стрелец – Скъпи Стрелци, ще посрещнете май оптимистично настроени. Този месец ще бъде успешен и продуктивен за повечето от вас. Имате достатъчно сили, за да се изправите пред най-значимите промени. 

Решителността ви ще се засили, като ще благоприятства най-смелите ви инициативи. Не се страхувате да залагате напълно и този месец имате добри шансове да бъдете победители. Май ще ви предостави набор от възможности, независимо в каква област, които ще се разгърнат пред вас.

Марс ще влезе в знака Риби на 13 май и ще изисква от вас да пренасочите енергията си към изпълнение на незабавни и приоритетни ангажименти и спазване на крайните срокове.

През месеца ще бъдете въвлечени в конфликтни ситуации. Това ще наруши доброто ви настроение. Неведнъж ще ви се наложи да сдържате изблици на ярост в ситуации, които ще ви накарат да се чувствате безпомощни. Ключовата дума ще бъде да останете спокойни във всички ситуации, за да получите предимства. Външните събития могат да ви накарат да реагирате малко студено, безкомпромисно и подозрително. Сатурн във Водолей ще ви забавя и ще ви кара да мислите за всяка стъпка, която предприемате.

Ще има моменти, когато ще се проявят някои леки неразположения, но възстановителната ви сила ще ви позволи бързо да се оправите и да се върнете на арената на живота без последствия. Правилната диета и здравословният и редовен живот ще бъдат най-доброто средство за справяне с тази липса на енергия.

Съвпада на Меркурий със Слънцето през първата десетдневка на май ще ви позволи да се разбирате по-добре с любимия човек чрез взаимни компромиси.

Освен това ще внесете нещо ново във връзката ви, което ще ви позволи да бъдете по-близо един до друг и ще засили емоциите ви. Ще ви изпълни с удоволствие. Давате много обич, но също така очаквате много. Имате нужда от пространство и свобода, но се нуждаете и от внимание. Ако сте честни в чувствата си, ще можете да продължите емоционалния си живот без големи пречки. Ще действате рационално в семейните проекти и инициативи. Ще бъде време на стабилност.

Козирог – Скъпи Козирози, възможно е в началото на месеца да се почувствате уморени, да забележите, че ви липсва сила. Сега трябва да се мобилизирате и да започнете да участвате пряко във всички текущи дела. Все пак май ще бъде благоприятен месец за промени, свързани с вас, работата и целите в живота. Ако обаче се предадете на мързела и апатията, резултатите ще бъдат незадоволителни.

Месецът ще бъде ползотворен за онези, които правят всичко, за да постигнат целите си, но тези, които се ослушват, ще  се сблъскат с неприятности и трудности.

Като цяло сте активни и много амбициозни, поради което поемате твърде много отговорности. Меркурий ще е в съвпад с Уран в самото начало на май и ще ви донесе редица нови идеи, така че да можете да получите необходимата подкрепа за стартиране на нови проекти. Тези, които искат да постигнат добри резултати и да напреднат в кариерата си, трябва да бъдат инициативни и иновативни. Не трябва обаче да поемате инициативата, ако не сте уверени в себе си, в противен случай рискувате да изпаднете в неприятно положение.

В отношенията с колеги, трябва да действате дипломатично. Ще бъдете неприятно изненадани от отношението на човек, когото сте считали за свой приятел.

Избягвайте да влизате в открити конфликти. Избягвайте излишното напрежение и се грижете и за емоционалното си състояние. Има известна вероятност от леки наранявания, порязвания, изгаряния. Водачите на превозни средства трябва да бъдат особено внимателни при шофиране.

Като цяло ще сте в по-добра позиция от предишния месец. Семейните ангажименти ще бъдат ваш приоритет. Този месец може да бъде решаващ за вас във връзка с личния ви живот. Очакват ви значителни промени в любовните и социалните отношения.
Съществуват всички условия за започване на нова връзка за свободните Козирози, както и за хармонизиране на настоящите отношения при обвързаните. След 13 май, когато Венера стане ретроградна,  е възможно подновяване на отношенията с бивш партньор/ка.

Водолей- Скъпи Водолеи, късметът през повечето време ще бъде с вас. Можете да правите почти всичко, което ви харесва и вие ще бъдете господари на положението цял месец! Транзитът на Марс през вашия знак през първата половина на май, ще ви дава вътрешна сила, с която да решавате проблемите.

Сега поставяте основите за създаването на вашето бъдеще. Ще успеете да привлечете на своя страна нужните хора.

Звездите ви съветват, че не е нужно да бързате. Не забравяйте, че всяко нещо си има своето време и място. Имайте търпение, действайте последователно и се уверете, че всичко върви според плана.

Квадратурата на Венера с Нептун през първата десетдневка ще направи нервен периода, който изисква повече благоразумие от вас в разходите. Погрижете се за парите си и бъдете нащрек за непредвидени събития. Пазете се от кражби. Когато купувате скъпи предмети, бъдете внимателни с тяхното качество или гаранция. Не се доверявайте и проверявайте всичко. Не давайте пари на заем. През втората десетдневка на май Сатурн, Венера и Юпитер ще влязат в ретроградни фази. Ще бъдете обременени с ангажименти, които значително ще забавят вашите планове. Избягвайте рискови инвестиции.

Този месец ще бъде доста емоционален за вас, бъдете по-толерантни и внимателни към близките си.

Тъй като ще бъдете доста заети, малко време ще ви остава за семейството, за дома, за децата. Много от вас ще издържат на напрежението в домовете си поради недоразумения с децата си тийнейджъри. Намирайте време да се отпускате по-често, да си почивате, да се занимавате с любимото си хоби.

Можете да промените визията си за живота, а причината за това може да бъде ново познание или приятел, който ще влезе в ролята на духовен наставник.

Последният пролетен месец обещава на представителите на въздушният знак множество интересни срещи и нови запознанства. Този период обещава да бъде наситен със събития. Венера, която ще преминава през вашия сектор на любовта, ще увеличава привлекателността, сексапилът и чарът ви в очите на противоположния пол. Много от вас ще могат да срещнат любовта, която търсят.

Риби – Скъпи Риби, Слънцето транзитиращо през вашия трети дом през първата и втората десетдневка на май,  ще подкрепя вашето самочувствие, оптимизъм,  решителност и смелост, като ще ви предоставя интересни възможности и шансове за успех.

Можете да постигнете успех във всяка работа. През май трябва да следвате ясен план в работата и личния живот. Една грешна стъпка обаче и може да се нараните.

Меркурий е в съвпад с Уран в самото начало на май и ви дава идеи как можете по-добре да планирате и организирате работните си задачи, за да бъдете по-ефективни и да постигнете по-добри резултати. Ще ви трябва много енергия, за да се адаптирате към текущите и променящите се обстоятелства в работата.

Във финансово отношение първата половина на месеца е доста противоречиво време, тъй като Марс (управителят на сектора на финансите ви) прави транзит в дванадесетия ви дом, а Венера образува квадратура с Нептун. Такова планетарно влияние може да доведе до загуби поради небрежност, измама. Ще трябва да обърнете внимание на финансовите въпроси, на разпределението на семейния бюджет.

Юпитер, който управлява сектора на кариерата при вас, започва да се движи ретроградно през втората половина на месеца, което означава връщане към изоставени проекти и стари бизнес идеи. В тяхното изпълнение можете да разчитате на подкрепата на приятел, колега или други.

Бъдете внимателни към здравето, вземайте превантивни мерки и се пазете.

Ще изпитате различни трудни емоционални моменти, свързани с дисхармония в отношенията. Причините ще са различни, но трябва да бъдат приети философски. Този месец вашите лични отношения и емоционални привързаности ще излязат на преден план. Избягвайте да реагирате бързо на думите и действията на партньора си, защото по-късно може да съжалявате за внезапното си избухване.

Съвпада на Меркурий и Уран ще ви позволи да внесете нещо ново в емоционалната си връзка, което ще бъде освежаващо и ще допринесе за качеството ви на живот с любимия човек. И двамата ще сте в настроение за интензивна комуникация, която ще ви зарадва и ще ви позволи да се сближите и да направите общи планове.

Меркурий, управителят на вашия сектор на партньорството и брака, формира хармонични аспекти, така че може да се очакват положителни промени в личния живот. Венера става ретроградна през втората половина на месеца, което може да донесе повторение на обстоятелства, които сте изпитали по-рано. Възможно е да се съберете отново с предишен любим/а или да започнете любовна връзка с човек, когото познавате отдавна, а отношенията ви са били само приятелски.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
24562 0

Свързани новини

Водещи новини