Денят носи силна енергия, която трябва да бъде отправена към съзидание

  • 03 февруари 2020 07:00

  • 4945
  • 0
Денят носи силна енергия, която трябва да бъде отправена към съзидание
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 13:30ч.

Време за завършване на започнатото, но не е подходящо за въвеждане на нови идеи. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Луната се движи на празен ход от 13:29ч до 13:30ч, след това преминава в знак Близнаци.

Интелектуалните потребности стават по-важни от практичните. Хората са склонни към лекомислие, необмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Уязвими са раменете, ръцете, белите дробове, нервната система.

Продължава 10 лунен ден до 12:21ч на 3 февруари (от 11:52ч на 2 февруари)

Хубав и щастлив лунен ден. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Носи чувство на ентусиазъм, оптимизъм, усещане за жизнерадост. Всички дела сега вървят добре. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите. Може да ви посетят вдъхновение и прозрения, денят е просто богат на прекрасни идеи и проекти.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Болест възникнала в 10-ия лунен ден е свързана с рода, семейството, това е кармично заболяване. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Добре е да се пие светена вода, "сребърна" вода, минерална вода (не газирана). Да се щади стомаха. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики.

Следва 11 лунен ден от 12:21ч на 3 февруари до 12:57ч на 4 февруари

Един от най-силните енергийно дни. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява към конструктивни практически дейности.

Бъдете милосърдни и живейте в мир и съгласие с всички

Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание, да се внимава да не се вършат глупости. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Периодът е подходящ за активно физическо натоварване. Полезно е да се правят дълги пешеходни разходки.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали.

След 12:21ч можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които започнат днес, им е необходима пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда докрай. Може да се води борба за справедливост, но само по честен път. Сега по-лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с дълговете. Не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.

Днес Меркурий преминава в знак Риби, където ще остане повече време, тъй като от 17 февруари започва ретроградно движение и ще се върне в знак Водолей, преди отново да стане директен.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4945 0

Свързани новини

Водещи новини