Ден на изкушенията и съблазните

  • 08 януари 2020 07:00

  • 3881
  • 0
Ден на изкушенията и съблазните
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 10:44ч на 9 януари

Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Рутинната работа се понася зле. Емоциите са повърхностни. Благоприятно време за интелектуалците, журналистите. В такива дни трудно се стои на едно място. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости, установяване на контакти. Не купувайте вещи, които трябва дълго да ви служат, само такива с кратък срок на употреба.

Седмичен хороскоп: Вижте за какво да внимавате

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, избягвайте непроветрени и задимени помещения. Уязвими са още нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите.

Продължава 14 лунен ден до 15:06ч на 8 януари (от 14:26ч на 7 януари)

Денят има мощна енергия. Добро време за важни дела. Ключовият аспект за този лунен ден е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този период ще има успех. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се започнат някакви добри дела.

На този ден се препоръчва да се определят приоритетите и да се насочат всички сили към най-важните и необходими неща - както нови, така и вече започнали. Голяма част от това, което се случва около вас, може да повлияе на вашите дейности. Дори случайно изпуснати фрази на вашия събеседник и дори абсолютно непознат човек може да изиграе роля в живота ви. Добре е да не се пренебрегват знаците на съдбата. Освен това, в този лунен ден е благоприятно да работите с източници на информация.

Следва 15 лунен ден от 15:06ч на 8 януари до 15:54ч на 9 януари

Силно енергиен ден. Безусловно получавате голям енергиен заряд в своя полза. Но освен положителното влияние се активизира и негативното. Във всеки човек, абсолютно всички емоции и чувства се събуждат. Всичко трябва да бъде под контрол и на първо място нашето поведение и нашите действия. Понякога не можем да се справим с този процес.

Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота. Всички сега сме лесно податливи на негативни влияния и внушения, може да ни обземе мързел, имаме отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, затова не трябва да предприемате никакви важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни глупости, но последствията от тях ще са негативни.

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето

Ако имате заветна мечта, насочете всичките си мисли към нея. В астрален план се образува нова писта за живота ви. Основната идея е желанието ви да е искрено и да не вреди на никого. Луната бързо ще се включи и няма да жали сили за изпълнение на вашата мечта. Ще се промените духовно и физически. Причината е, че вашето желание сега е планирано в менталното бъдеще.

24 слънчев ден – Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3881 0

Свързани новини

Водещи новини