Ето какво очаква зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през януари

  • 02 януари 2020 10:01

  • 37151
  • 0
Ето какво очаква зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през януари
© Pixabay

Овен - Всяка нова година започва с надежда и оптимизъм и тази не е по-различна. Месечният хороскоп за януари ви обещава нови постижения. Пригответе се за щастливи времена. Професионалните въпроси и външните цели ще бъдат на преден план. Вие имате подкрепата на Меркурий, Венера и Марс в начинанията си. Меркурий ще помогне да направите плановете си, а Марс ще ви помогне да ги изпълните. Венера ще се включи със социалните си връзки.

В началото на годината все още може да ви липсва увереност в себе си, особено като се има предвид, че някои от вашите проекти не са преминали така, както сте искали. Време е да направите тази стъпка, която не сте се осмелявали да предприемете. Трябва да избягвате стресови ситуации или да вземате решения, които включват внезапни промени в живота ви.  

Трябва да бъдете изключително толерантни и дипломатични към партньора/ката си през месеца, тъй като ще сте склонни да имате бунтарско отношение, повишавайки своята импулсивност и лесно могат да се появят търкания във връзката ви.

В любовния живот на свободните представители на знака идват положителни промени. Отворете сърцето си за любовта.

Телец - Хороскопът ви за януари предполага, че не бива да бързате да постигнете целите си още този месец. Въпреки че тласъкът на планетите ви принуждава да напредвате, трябва да забавите малко скоростта.

Имате свободата да диктувате нещата и да постигате всичко, което искате. Уран ще ви помогне да преодолеете всички предизвикателства при изпълнението на новите начинания. Иновациите и постоянството ще бъдат отличителен белег на вашите действия.

Ще имате достатъчно информация, която ще ви позволи да разгледате определени ситуации и хора от различна гледна точка. Може да уредите някои разногласия и да изчистите недоразумения.

Семейните отношения ще бъдат обект на притеснение. Може да настъпи смут в тях. Бъдете дипломатични в своя подход към партньорите си и се опитайте да внесете повече хармония във връзките си. Друг проблем ще бъдат увеличаващите се семейни разходи. Доходите ще бъдат задоволителни, но ще има някои предизвикателства. Спекулациите няма да са печеливши и всички инвестиции трябва да бъдат отложени. По-добре е да избягвате пътуванията.

Близнаци - Ако в последно време сте преминавали през трудни времена, с новата година ще забележите, че нещата започват да се променят за вас. Планетарните аспекти са изключително полезни за кариерното развитие. Ще имате подкрепата на възрастните хора и колегите. Трябва обаче да положите много усилия, за да постигнете нещата, към които се стремите. Старайте се да останете здраво стъпили на земята и да не летите в облаците.

Парите са от изключително значение този месец, може би защото няма да има толкова, колкото искате. Добре е да не давате заем на никого. Обикновено можете да издържите на всяка трудна ситуация, но сега ще ви трябва сдържаност и търпение. При отстояване на интересите си, избягвайте междуличностни сблъсъци с хора от вашата среда.

Под влияние на Венера ще бъдете емоционални и чувствителни. Семейната атмосфера ще бъде щастлива и хармонична. Някои свободни представители на знака ще имат възможността да срещнат някого, за когото ще ви се струва, че се приближава до вашият идеал.

Рак - Януарският хороскоп показа, че благоприятства повече мечтите, а не реалността. Това, което виждате е само идеална картина на нещата, които искате, а не обещание на бъдещето.

Хороскопът ви прогнозира, че в живота ви ще има големи трансформации, които могат да нарушат нормалната рутина. Това обаче ще ви помогне да напредвате в живота си по-бързо. Почти всички планети се движат с по-бързи темпове. Следователно това е подходящият момент за започване на нови начинания. Бъдете настойчиви и изчакайте да се случат нещата. До известна степен ще зависите от социалните си контакти, за да осъществите своите проекти. 

Може да мислите, че определени неща в живота ви трябва да се променят. Вие обаче не правите нищо, което да доведе до осезаеми резултати. Може да вземете решение и да изчакате възможността, която е благоприятна за вас, тъй като сте готови да излезете от обичайната рамка. Ще има ситуации, в които има вероятност да се почувствате слаби. Избягвайте да вземате моментни решения под напора на обстоятелствата.

Този месец акцентът ще бъде върху вашата професия и външни цели. Въпреки това, вашата природа ще ви накара да се съсредоточите върху отношенията и емоционалните въпроси. Ако сте в утвърдена връзка, можете да преминете на следващото ниво. Марс ще окаже влияние на свободните представители на знака и ще бъдете по-смели да влизате в отношения след 14 януари, а вашата харизма ще прави чудеса.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
37151 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини