Вятърът на промяната може да ви отнесе незнайно къде

  • 11 декември 2019 06:22

  • 5427
  • 0
Вятърът на промяната може да ви отнесе незнайно къде
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 01:24ч на 13 декември

Луната в Близнаци се намира в стихията на въздуха. От там действа върху спонтанността, общителността, абстрактното мислене. Заставя човек да се настрои към световното информационно поле. Това може да се прояви по различен начин. Получава се потребност от приток на „храна за ума”. Човек започва да търси нова, свежа информация, става любознателен. 

Засилва се склонността към лекомислени постъпки, излишна приказливост, търси повече контакти. Може да се премине през цялата гама от емоции – от радост до тъга. Период на съмнения и колебания. Вятърът на промяната може да ви отнесе незнайно къде. Може да усетите необходимост от смяна на обстановката, от нови впечатления или запознанства.

Уязвими са нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Продължава 15 лунен ден до 16:31ч на 11 декември (от 15:55ч на 10 декември)

В този лунен ден вече се откажете от всичко важно. Характерна е емоционална възбудимост, склонност към необмислени постъпки. Може да се засилят страховете, фобиите, натрапчивите състояния. Към получаваната информация се отнасяйте внимателно. 

За бизнеса е неблагоприятен ден. Отложете всичко свързано с парите, възможни са загуби, измами. В отношенията с колеги, началници, други, могат да възникнат конфликти. Постарайте се да не усложнявате нещата и всичко да решите по мирен път.

По възможност отделете време на себе си и на своите близки. Нараства вероятността от травми, инциденти и хранителни отравяния.

Неблагоприятен ден за подстригване. 

Следва 16 лунен ден от 16:31ч на 11 декември до 17:15ч на 12 декември

Символ на деня е гълъбът, който символизира нашия стремеж към висините, духовния ни полет. Това е светъл и чист ден, ден за миротворчество. Трябва да се стремим да съхраним душевната си чистота. Ден на хармония и равновесие между физическото и тънките тела на човек. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир.

Добре е във всяко нещо да се търси златната среда. Към всичко се отнасяйте спокойно, без излишно напрежение и без негативни емоции. Нужно е да се освободите от всякакви излишни страсти. Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора, както се казва „да влезете в техните обувки”. Противопоказни са всякакви прояви на агресия, злоба, завист. 

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм, за приемане на красотата под всяка форма. Повечето хора чувстват енергиен спад. 

Препоръчва се да се посети църква, да се четат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, да се нахранят гладните животни и птици.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце.

По-важни аспекти:

Венера съвпад Сатурн (12:06ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5427 0

Свързани новини

Водещи новини