Ден, който може да донесе много изненади

  • 07 октомври 2019 06:11

  • 4544
  • 0
Ден, който може да донесе много изненади
© Pixabay

Луната е в знак Водолей от 06:43ч до 19:06ч на 9 октомври

Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, новото, интересното, необичайното. Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

9 лунен ден до 16:16ч на 7 октомври (от 15:34ч на 6 октомври)

Денят се счита за неуспешен за каквито и да било действия и ангажименти. Този ден ни призовава да бъдем внимателни към всичко. Не предприемайте нищо по финансови въпроси, не оформяйте документи. Избягвайте да слушате всякакви съветници. Има голям риск да станете жертва на измама и мошеничество.

Труден ден. Може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. В отношенията лесно могат да се породят конфликти. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Не е подходящо за срещи.

Намалете общуването си, тъй като хората сега са с повишена конфликтност. Трудно се постигат споразумения и компромиси. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита.

10 лунен ден от 16:16ч на 7 октомври до 16:52ч на 8 октомври

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове.

Това е семеен ден, добре е да сте със семейството и близките си, поканете роднини. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Не се препоръчва уединение. Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното усещане скоро ще премине, след известно време напълно ще забравите за случилото се.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия.

21 слънчев ден – Денят има силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4544 0

Свързани новини

Водещи новини