Ден за проява на повече любов, доброта и внимание към околния свят

Луната се движи на празен ход от 05:07ч до 12:43ч. Нищо важно не предприемайте през това време. Оставете всичко за втората половина на деня.

Луната е в знак Везни до 12:43ч на 30 септември

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите и се стига до компромиси. На никого не му се иска да спори и да обижда, лесно се приема чуждо мнение.

Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор.

Най-уязвими стават бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

В 12:43ч Луната преминава в знак Скорпион. Постепенно започва да се натрупва напрежение. Уязвими стават половите органи.

2 лунен ден от 07:48ч на 29 септември до 09:05ч на 30 септември

3 лунен ден от 09:05ч на 30 септември до 10:20ч на 1 октомври

Основната характеристика на този лунен ден е динамиката. Каквото и да правите, важното е да не бъдете пасивни и статични. В това време много е важно да дадете изход на вътрешната енергия и да я  отправите в съзидателното русло.

Характеристиката на лунния ден е изразена и чрез цвета – от лимонено-жълто до охра и шафраново. Всичко каквото правите днес, трябва да предизвиква у вас позитивна настройка. Да се избягват неприятните ситуации, споровете, конфликтите. Много е важно днес да живеете не само активно, но и с удоволствие.

Удачно време за въплъщение на по-рано замислените планове, за премерен и оправдан риск, за защита на своите интереси. Негативната страна на този ден се изразява в повишена конфликтност и агресия.  

Не трябва: да се рискува необмислено, да се изясняват отношения с колеги, да се оказва натиск на подчинените, да се провеждат сделки с недвижимо имущество, да се обръщате към началниците с молби и искания, да се провеждат финансови операции.

Ако искате да започнете на друго място работа, това не е най-добрия ден за това. Новата работа няма да донесе удовлетворение и финансова стабилност. В новия колектив няма да ви е комфортно, често ще възникват спорове и скандали с колегите. Ще изпълнявате своите отговорности насила и ще усещате как всичко сякаш ви се изплъзва от ръцете. За смяна на работата по-добре изберете друг ден. За напускане и уволнение също не е подходящо. Голяма е вероятността плановете ви да не се осъществят. Може да останете без ново място, дори преди това да сте имали някакви договорки. В този случай възниква риска да останете съвсем без работа.

Здраве и вредни навици- Прекрасен ден да се разделите със своите лоши привички. Ако искате например да откажете цигарите, сега е моментът. Имате прекрасен шанс да се избавите от това завинаги.
Сега здравето е особено уязвимо. Ако не се чувствате добре, изпитвате безпокойство за нещо, посетете лекар днес. Диагнозата поставена в 3 лунен ден ще е най-точна. Това ще помогне да се сдобиете с положителни резултати в лечението.Уязвими места на организма са тилът и гърлото. Обърнете специално внимание на ушите. Да се провежда терапевтично лечение сега на тези органи е противопоказно. Полезно е умереното физическо натоварване, очистителни процедури, щадяща диета. Въпреки че денят изисква активност, по-добре не се натоварвайте до изнемога в спортните зали и фитнеса.

Секс – Добре е да се прави в необичайна и оригинална обстановка, да проявите фантазия, да внесете в ласките нещо екстравагантно – ролеви игри, сексуално бельо или аксесоари. Възможно е това да освежи любовните ви отношения и да внесе разнообразие в еротичните чувства.

Подстрижката в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънищата показват правилно ли изразходвате енергията, която се дава на човек  от Космоса. Те отразяват вътрешният потенциал, който носим от раждането си. Те могат също така да дадат отговор на измъчващи ви въпроси или да ви дадат указание как да отстраните преградите пред вашата цел.

14 слънчев ден –Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домашен любимец в къщи.

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет