Мъжете днес са особено смели, а жените са особено женствени

  • 23 септември 2019 07:32

  • 2102
  • 0
Мъжете днес са особено смели, а жените са особено женствени
© Pixabay

В 10:50ч настъпва есенното равноденствие. Слънцето преминава в знак Везни до 23 октомври.

Луната е в знак Рак до 12:21ч на 24 септември

Луната изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. В същото време предразполага към капризи, претенции, неустойчиво настроение. Засилва се интуицията, ставаме по-възприемчиви към всичко, което ни обкръжава. Подходящо време за грижи за семейството, дома, за близките хора.

Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Изостря се чувствителността към алкохол, наркотични вещества и силно действащи лекарства, затова трябва да се внимава.

24 лунен ден от 00:31ч на 23 септември до 01:32ч на 24 септември

Период на създаване на новото и унищожаване на старото. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Много хора не могат да овладеят тази енергия. Трябва да се използва само за съзидателни цели. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата. Бъдете благопожелателни към всичко.

Като цяло енергията на деня е приятелска, денят предполага да е радостен и тих, настроението празнично, а хората са самодоволни.

Добър ден за активните и мотивирани хора: днес лесно можете да свършите много работа. Можете да започнете нови дела, да работите по текущите или да довършите започнатите.

Болести започнали в този ден не са опасни и не оставят последици. Полезни са занимания с аеробика, йога, медитация. Да се пият по-малко течности.

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Необходимо е да се използва даденото време, за да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и всички откровено да си поговорят, да не се отправят претенции, да се изслушват взаимно и всеки да се постарае да разбере другия.

В 24-ия лунен ден се активира енергията на земята, а при човека се активират двете долни чакри. В тази връзка има привличане и желание към противоположния пол. Мъжете днес са особено смели, а жените са особено женствени.

Ден за романтични срещи и уединение на влюбени сърца. Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. Днес той притежава лечебна сила. Активира се мъжката сексуална енергия и трябва да се изразходва, ако не по предназначение, то чрез физическо натоварване. Подходящо за зачеване на деца.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия.

7 слънчев ден – Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Добър ден за пътуване, както и да се прекара времето извън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2102 0

Свързани новини

Водещи новини